Головна » 2023 » Серпень » 28 » Здалися у полон ЗСУ десятки окупантів: перед цим вони побили свого командира

Здалися у полон ЗСУ десятки окупантів: перед цим вони побили свого командира

У районі Роботине Запорізької області понад 50 окупантів здалися в полон ЗСУ. Окупанти скаржилися на відсутність продуктів та боєприпасів, після чого побили свого командира і разом з ним здалися в полон. Джерело в Генштабі підтвердило інформацію про здачу в полон 52 солдатів і одного командира окупаційної армії.

«Тиждень тому у нас пішли серйозні втрати, багато пацанів загинуло. Одночасно перестали підвозити продовольство, ми шукали своїми силами, але часто траплялися моменти, коли було просто нічого їсти», - заявив один з окупантів.

Бійці попросили командира дозволити їм відступити, але отримавши негативну відповідь, 52 особи вирішили здатися в полон. Перед цим вони напали на командира, скрутили його і здалися українцям разом з офіцером.

Раніше ЗМІ писали, що з початку роботи українського проєкту «Хочу жити» 24 000 росіян виявили бажання здатися в полон. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Також нагадаємо, що протягом останніх тижнів кількість російських військовополонених в Україні збільшилася на понад 200 людей, кожний п′ятий здався добровільно.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-08-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1431

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]