Головна » 2016 » Серпень » 22 » “Живий діалог зі Сходу на Захід” познайомить молодь Донецька та Мукачева

“Живий діалог зі Сходу на Захід” познайомить молодь Донецька та Мукачева

  6-29 серпня, «Молодіжна Ініціатива Міст» здійснить обмінну поїздку “Живий діалог зі Сходу на Захід” до м. Мукачево, де приймаючою організацією виступає ГО “Закарпатське Вільне Медіа”.

Мета проекту: встановлення діалогу між молоддю Сходу та Заходу України; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору для майбутньої співпраці між організаціями, обмін досвідом в плануванні та реалізації проектів, встановлення тісних контактів між активною молоддю, задля розбудови цілісної держави, повідомив Простір.

В рамках обміну активісти ДОМГО «Молодіжна ініціатива міст» планують представити концепцію та історію створення, привести приклади адаптації методики в Україні, навчити представників приймаючої організації правилам використання методики. Окрім того, планується в останній день обміну провести захід «Живі бібліотеки» у приймаючій громаді в м. Мукачево.

В останній день обмінної поїздки “Живий діалог зі Сходу на Захід” планується проведення першого заходу в форматі «Живих бібліотек» з залученням внутрішньо переміщених осіб, які наразі проживають у місцевій громаді та місцевих жителів.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1783

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]