Головна » 2016 » Березень » 9 » Знову перекривали трасу на Закарпатті: водії протестують проти новацій "пересічки". ВІДЕО

Знову перекривали трасу на Закарпатті: водії протестують проти новацій "пересічки". ВІДЕО

На Закарпатті знову блокували автошлях. На цей раз протестували водії авто на іноземних номерах реєстрації. Таким чином закарпатці висловлювали протест проти новацій щодо так званої «пересічки».

Активісти перекрили дорогу поблизу пункту пропуску в с.Вишнє Нємецке на Україно-Словацькому кордоні. Згодом – у пункті перетину в Березному та на КПП в Солотвині. Проїзд в останніх двох пунктах активісти вже звільнили. На черзі - Ужгород.

Скандал виник після того, як на КПП в Закарпатті перестали приймати різні довідки про відстрочки так званої "пересічки" – обов'язкової процедури, яку водії авто на іноземній реєстрації повинні виконувати кожні 5 днів.

Якщо будуть звернення і будуть заподіяні збитки в результаті цього правопорушення (блокування автомагістралей), відомості будуть внесені до ЄРДР відповідно до ст.279 ККУ (Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства). Карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, - попереджають в ГУНП в Закарпатській області.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1830

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]