Головна » 2019 » Березень » 26 » Знову у Хусті видатний скрипаль Остап Шутко

Знову у Хусті видатний скрипаль Остап Шутко

Видатний скрипаль Остап Шутко знову у Хусті

Остап Шутко презентує нову програму "Неперевершені".

Концерт видатного скрипаля - це справжнє свято для усіх любителів музики. Адже його концерти дуже відрізняються від концертів "академічних" музикантів. Це абсолютно новий неповторний формат саме Остапа Шутка. Тут є все: і віртуозна гра, і комунікація з публікою, і гумор, і лотереї, і якась особлива домашня атмосфера, коли слухач почуває себе, як найбажаніший гість на сімейному святі.

Разом зі своєю суперсімейкою він презентує програму НЕПЕРЕВЕРШЕНІ.

В концерті звучатиме різна музика: і висока класика, і супервіртуозні твори, музика до кіно, кавер версії хітів естради. "Родзинкою" концерту стане виступ усіх трьох синів: піаніста Романа, який вже презентував свій дебютний альбом Piano Explosion у Хусті, скрипаля Назара, який спробує виграти у тата своєрідний скрипковий батл та віолончеліста Андрія, який хоч і має лише 9 років, уже об'їздив зі своєю маленькою віолончеллю всю Україну. Також ви зможете почути неймовірний тембр віолончелі Ольги Шутко, інструменту, що має вже 300 років. А ще у концерті бере участь струнний квартет Soft Music (кер. Оксана Нодь)

Концерт відбудеться 4 квітня четвер о 18.00 в приміщенні Закарпатського обласного театру драми та комедії (вул. Карпатської Січі 22 Б)

Квитки можна придбати в касі театру або замовити за тел:

067 58 59 070
068 55 72 674

Остап Шутко є одним із найвідоміших українських музикантів нашого часу. Він є лауреатом міжнародних конкурсів, а також одержувачем багатьох стипендій і нагород (зокрема від Президента України, Академії Мистецтв України, Королеви Іспанії, ЮНЕСКО, Муніципалітету Мілана,Папи Бенедикта XVII, Amnesty International та ін.),

Справжній віртуоз, він є майстром комунікації і легко знаходить контакт з будь-якою аудиторією. Він сприймаєусі музичні ідеї, жанри і має величезний репертуар: класичні скрипкові твори, сучасну музику (багато композиторів присвятили йому свої твори ), популярні твори. Тому його концерти цікаві не лише професіоналам-музикантам, але і людям, які вперше попали на "академічний" концерт, якщо таким можна назвати концерт Остапа Шутка.

Остап Шутко постійно виступає як соліст та камерний виконавець по всій Європі. У нього багато записів на радіо та ТБ, а диски видані в Україні, Італії та США.

Ольга Шутко - концертуюча українська віолончелістка, в її репертуарі є майже всі відомі твори для віолончелі а грі притаманні глибина,напруга, співучий ліризм, і вона завжди старається довести, що гра на віолончелі може бути також легка і віртуозна – така, як гра на скрипці. Лауреат міжнародних конкурсів у Відні, Кальтанісетті, Києві Ольга Шутко постійно виступає як солістка, камерний виконавець і є співзасновником "U-тріо".

Має компакт-диски, записи на радіо і ТБ.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1713

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]