Головна » 2013 » Червень » 16 » Зухвалих ужгородських водіїв маршруток каратимуть

Зухвалих ужгородських водіїв маршруток каратимуть

Однак для цього ужгородцям, які не задоволені обслуговуванням у маршрутках, слід писати заяви до міськради. Основний транспорт багатьох ужгородців – маршрутне таксі – останнім часом викликає у мешканців міста багато невдоволення.


Люди скаржаться на нахабних водіїв, які іноді ледь не виганяють пенсіонерів з авто; на поганий графік – мовляв, о 9 годині вечора вже нема на чому їхати; на переповнені маршрутки, коли їхати треба "як оселедці в банці".

Також ужгородці кажуть, що на їхні скарги ніхто не реагує... З усіма цими питаннями ми звернулися до заступника міського голови Юрія Белякова. Він розповідає, що скарги здебільшого усні, тому не мають особливого впливу на ситуацію.

Пояснює: "На усні скарги ми реагуємо, коли, наприклад, машина відхилилася від маршруту чи графіка. А стосунки між водієм і пасажиром з‘ясовуються в інший спосіб. Якщо людину образив водій, то вона має написати скаргу нам, і тоді сюди викликають обидві сторони для розв’язання проблеми".

Щодо санітарного стану маршрутних таксі в місті, то його перевіряють перевізники. Але існує спеціальна комісія, котра раз на місяць-півтора робить "рейд по маршрутках", перевіряє їх чистоту, те, як поводяться водії.

Ще одна проблема мешканців міста – "Та де та маршрутка?!"... Не раз можна почути нарікання на поганий графік автомобілів. За словами пана Белякова, кожен маршрут має свій графік. Він складений з урахуванням різних факторів, зокрема протяжності шляху, кількості зупинок. "Маршрутні таксі мають свій графік і їздять за ним, як належить.

Буває, що автомобіль з різних причин відхиляється від графіка, – тоді ми реагуємо, – запевняє заступник мера. – Але зазвичай таке трапляється рідко. Люди мають зрозуміти, що маршрутки не можуть відправлятися від зупинки кожні 2 хвилини, бо місто наше маленьке".

Лілія Горват



За матеріалами: Новини сьогодні
16-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11287

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]