Головна » 2012 » Вересень » 25 » Зустрічі з виборцями: Михайло Джанда зривав овації в Ільниці

Зустрічі з виборцями: Михайло Джанда зривав овації в Ільниці

У середині вересня на Іршавщину, а саме до села Ільниця, завітав кандидат у народні депутати у мажоритарному виборчому окрузі № 71 Михайло Джанда. Слід зазначити, що його відвідини цього мальовничого закарпатського села виявилися достатньо таки плідними. Адже з Джандою поспілкувалися і вчителі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Ільниці, і їхні колеги зі ЗОШ І-ІІ ступенів, а також колектив дитячого садочку села. Крім того зустрітися і поспілкуватися з людиною, яка, ймовірно, буде представляти їхні інтереси у Верховній Раді України, мали нагоду і працівники Ільницького заводу МЗУ, а також робітники ТзОВ "Клен", яке займається обробкою дерева та виготовлення меблів.

БІЛЬШЕ ФОТО ЗУСТРІЧЕЙ МИХАЙЛА ДЖАНДИ З ВИБОРЦЯМИ


Слід зазначити, що виступи Михайла Джанди, а особливо його економічні ініціативи — це і скасування ПДВ, і реформування системи влади та бюджетної політики за стандартами Європейського Союзу, зокрема Словаччини та Чехії — знайшли схвалення і підтримку у мешканців Ільниці.

"У першу чергу необхідно схвалити низку законів, які б реформували систему влади та бюджетну політику. А саме, законопроекти про децентралізацію виконавчої влади в Україні, які б чітко розмежували функції та повноваження між Урядом, регіональною владою та органом місцевого самоврядування. Необхідно прийняти новий закон "Про місцеве самоврядування", який дасть широкі повноваження та фінансове забезпечення територіальним громадам, необхідно скасувати підпорядкованість і залежність місцевих бюджетів від державного, чітко розмежувати і закріпити видатки за кожним рівнем бюджету. Формування бюджету має відбуватися за принципом програмно-цільового методу на 5-10 років, як це робиться в країнах Європейського Союзу.

Для цього необхідно мати стабільну, прогнозовану податкову та бюджетну системи. Забезпечити максимально прозоре використання бюджетних коштів з обов'язковим оприлюдненням всієї інформації про витрати, які здійснюються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів", - наголошував під час своїх виступів Михайло Джанда.

Варто зауважити, що під час виступів було яскраво видно вміння Михайла Джанди переконувати людей, секрет якого криється в його ораторських здібностях, а також щирості і відкритості під час своєї промови. Адже, на відмінну від багатьох сучасних українських політиків, Джанда завжди говорить щиро і не боїться сказати правду, якою гіркою вона не була б. Саме всі ці риси характеру, а також щирість і чіткість викладення думок і своїх позицій з різних гострих питань, сприяли тому, що під кінець зустрічей, навіть, та незначна частина, яка була скептично налаштована до Джанди перед виступом, висловлювала йому своє схвалення і підтримку, а робітники деревообробного підприємства проводжали кандидата оплесками.

За матеріалами: Новини сьогодні
25-09-2012
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 12459

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]