Головна » 2013 » Лютий » 4 » Звідки взяти енергію?

Звідки взяти енергію?

Звідки взяти енергію?
Якщо ви відчуваєте повільність і млявість, які заважають вам робити все, що хотілося б, поради FeelGood допоможуть відновити сили і поповнити запаси енергії, яких вистачить на весь день.

Почніть день з тренування

Тренуванням вважається все, що завгодно: швидка ходьба, плавання, відвідування спортзалу або виконання фізичних вправ вдома. Який би варіант ви не вибрали, пам'ятайте, що рівень фізичної активності повинен бути достатнім для підвищення кровообігу. Якщо займатися не менше 20 хвилин вранці, можна відчути приплив енергії, якого вистачить на цілий день. Ті, хто вважають, що ранкові тренування позбавляють сил, помиляються. Вони, навпаки, дарують нам додаткову енергію.

Як повернути собі енергію?

Їжте корисний сніданок

Якщо ви виходите з дому, не поснідавши, то вашому організму нізвідки брати сили. З'їжте їжу, яка забезпечить вас енергією і додасть бадьорості. Добре з цим завданням впораються вівсяні пластівці з висівками і родзинками, фруктовий сік або пшеничний тост з омлетом, а також мюслі або фруктовий салат.

Відмовтеся від жирної їжі

Жирна їжа важка для шлунка, важка і виснажлива для травлення. Організм витратить стільки енергії на перетравлення їжі, що, в кінці кінців, відчує втому. Ви відчуєте себе краще, з'ївши продукти, багаті комплексними вуглеводами або клітковиною. Вони повільно пробуджують організм і заряджають його енергією. Фрукти після прийому їжі також надають організму енергію і сили, необхідні для процесу перетравлення.

Відмовтеся від солодких напоїв і кофеїну

Всупереч поширеній думці про те, що енергетичні напої і міцна кава активізують діяльність організму, такий ефект дуже короткостроковий. Коли «ажіотаж» від цукру і кофеїну пройде, ви відчуєте себе ще більш сонними і втомленими, ніж були до цього. Якщо ви відмовитеся від кофеїну та цукру, через тиждень-два вам стане гірше, так як організм буде їх вимагати. Однак, звикнувши жити без них, ви будете здивовані, виявивши несподіваний приплив енергії.

З чого складається наша енергія?

Здрімніть

Якщо ви рано встаєте і погано спите вночі, знайдіть час на короткий обідній сон. За 20-30 хвилин ви відчуєте прилив енергії, якого вистачить до вечора.

Ми сподіваємося, що дотримуючись наших порад, ви станете більш енергійними, кмітливими і товариськими.

За матеріалами: Новини сьогодні
04-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11391

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]