Головна » 2017 » Вересень » 11 » 10 тисяч фахівців Інженерних військ США залучили до ліквідації наслідків "Ірми"

10 тисяч фахівців Інженерних військ США залучили до ліквідації наслідків "Ірми"

До ліквідації наслідків "Ірми" залучили 10 тисяч фахівців Інженерних військ США

Американський уряд залучив майже 10-тисячний контингент військових та цивільних фахівців, а також підрозділів нацгвардії до подолання наслідків потужного урагану "Ірма", який в неділю досяг континентальної частини США.

Про це Укрінформу повідомили в понеділок у прес-службі Пентагону.

"Реагування армії на наслідки урагану "Ірма" охоплює участь понад 9,9 тис. військових та цивільних фахівців Інженерних військ США, які діють на Віргінських островах, у Пуерто-Рико та на території США", - зауважили в американському оборонному відомстві.

На боротьбу зі стихією також виділено шість літаків, близько 500 вантажівок та понад 80 генераторів. При цьому військові готові залучити більше техніки, якщо виникне потреба.

Крім того, зазначається, що в повній готовності перебувають підрозділи національної гвардії Флориди, Південної Кароліни, а також Пуерто-Ріко та Віргінських островів.

Як повідомляв Укрінформ, один із найпотужніших в Атлантиці за останні часи ураган "Ірма" обрушився в неділю на континентальну частину Сполучених Штатів. Від удару стихії частково зруйнована та затоплена інфраструктура штату Флорида. Повідомляється про загибель п'ятьох людей, щонайменше шість мільйонів жителів залишаються без електропостачання.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
11-09-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1729

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]