Головна » 2020 » Лютий » 20 » 10 водіїв у стані сп’яніння, два з яких перебували під дією наркотиків виявили на Закарпатті

10 водіїв у стані сп’яніння, два з яких перебували під дією наркотиків виявили на Закарпатті

На Закарпатті виявили 10 водіїв у стані сп’яніння, два з яких перебували під дією наркотиків

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння у Виноградівському, Мукачівському, Тячівському, Берегівському, Рахівському, Великоберезнянському, Воловецькому районах. Ще трьох нетверезих водіїв виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Великому Бичкові на Рахівщині зранку сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Fоrd Skоrріо» з’їхав з дороги в кювет. Про аварію в поліцію повідомили очевидці, й на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції. Водій, місцевий житель, був у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,86 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп”яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому було несправне освітлення. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Баркасово Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення зупинили незареєстрований скутер марки «Sаbur», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував місцевий житель без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Берегові ввечері поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21070», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом автомобіля перебував місцевий житель в неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили у водія стан наркотичного сп’яніння, однак чоловік відмовився від медосвідування й спробував чинити опір. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили та вилучили пакетик із марихуаною.

На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за непокору вимогам правоохоронців й за керування в стані наркотичного сп’яніння. Чоловік також понесе передбачену законом відповідальність за незаконне зберігання наркотичних засобів. Автомобіль затримано на штрафмайданчик.

У Вилоку на Виноградівщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, на якому не працювала одна фара. За кермом автомобіля перебував житель сусіднього села Перехрестя в неадекватному стані. Молодий чоловік мав ознаки наркотичного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Нижні Ворота на Воловеччині вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», який перетнув суцільну смугу дорожньої розмітки. Водій, житель Воловця, перебував у стані алкогольного сп’яніння і не надав водійського посвідчення, якого взагалі не має. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Нетверезого водія також задокументували за минулу добу працівники поліції Тячева. Ще три випадки керування в стані алкогольного сп’яніння виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-02-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1386

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]