Головна » 2017 » Квітень » 22 » 25 обшуків у контрабандистів та прикордонників, 2-м оголошено підозру - спецоперація на Закарпатті

25 обшуків у контрабандистів та прикордонників, 2-м оголошено підозру - спецоперація на Закарпатті

Наразі вилучено 300 ящиків контрабандних цигарок, більша частина з яких була без акцизів, інша – з акцизними марками Російської Федерації.

Слідчі дії з самого ранку пройшли у Берегівському та Виноградівському районах – села Вилок, Велика і Мала Бийгань, Дяково, а також у місті Виноградів. Попередня вартість вилучено контрабандної продукції складає близько $ 100 000.

Обшуки проводилися як контрабандистів, так і у посадових осіб прикордонної служби. Щонайменше 2 відповідальним співробітникам Держприкордонслужби оголошено підозру згідно з ст.364 частина 2, а це зловживання службовим становищем, що карається до 3 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Спецоперацію провели працівники відділу «К» СБУ, військової прокуратури Ужгородського гарнізону, Управління захисту економіки Львівської області, а також спецназ та внутрішня безпека прикордонників. Загалом – близько 90 осіб.

Зауважимо, що у Держприкордонслужбі вже прозвітували про затримання спільно з іншими силовиками (у прес-релізі відомства згадується військова прокуратура Ужгородського та Західного гарнізонів, державна прикордонна служба, а саме управління внутрішньої та власної безпеки ДПСУ, прикордонної комендатури швидкого реагування Західного регіонального управління і спецпідрозділу НП КОРД, а також національна поліція) крупних партій цигарок на Закарпатті.

Примітно, що у своєму прес-релізі прикордонники не згадують про обшуки у працівників ДПСУ, які були проведені сьогодні.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-04-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1808

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]