Головна » 2013 » Квітень » 12 » 5 причин ніколи ні на кого не працювати

5 причин ніколи ні на кого не працювати

Коли люди досягають певного віку, після закінчення інституту, вони вирішують, що пора знайти хорошу роботу. Вони чинять так тому, що "всі так роблять". Фактично, якщо ви розумні, то пошук роботи є найгіршим вибором, який ви можете зробити в житті, щоб самоствердитися, пише Олена Дроботенко, , ubr.ua.

Стів Павліна, популярний американський автор статей з розвитку особистості та life management, виконавчий директор компанії з випуску комп´ютерних ігор Dexterity Software виділив 5 основних причин, чому вам потрібно уникнути отримання роботи "на когось".

1. Дурна ідея

Отримання роботи і продаж вашого часу за гроші схожі на гарну ідею. Але існує одна проблема: це - найдурніший спосіб, за допомогою якого ви можете отримати дохід!

Оскільки вам платять тільки тоді, коли ви працюєте. Ви ніколи не вважали, що ви могли б отримувати набагато більше навіть тоді, коли не працюєте?

Варто замислитися, яким би стало ваше життя, якби вам платили, в той час коли ви їли, спали, а також грали з дітьми. Чому б не домогтися оплати в режимі 24/7 - незалежно від того, чи працюєте ви чи ні.

Почніть власну справу. Створіть сайт, станьте інвестором, отримуйте дохід, займаючись творчістю. Така система цінна для людей і приносить дохід з початком руху, і постійно, втручаєтеся ви в це чи не зовсім. З цього моменту більшу частину вашого вільного часу можна вкласти в збільшення ваших доходів замість того, щоб просто його підтримати.

Звичайно, щоб впровадити вашу власну систему отримання доходів, потрібно витратити час і зусилля. Але не треба винаходити колесо, використовуйте існуючі системи, такі як мережі оголошень і партнерські програми. Почніть зараз, і вам не доведеться довго працювати в майбутньому.

2. Брак досвіду

Ви могли б подумати, що важливо отримати роботу для набуття досвіду. Але це схоже на вислів, що ви повинні для початку зіграти в гольф, щоб отримати досвід гравця в гольф. Робота дає вам досвід тільки для певної діяльності, але ви отримуєте "досвід", роблячи що завгодно, тому, це не вигідно. Сидіть без роботи, нічого не робіть протягом кількох років - і ви зможете назвати себе філософом.

Проблема з досвідом роботи полягає в тому, що Ви повторюєте один і той же досвід багато разів. Ви багато дізнаєтеся на початку і потім відбувається застій. Це змушує вас пропускати інші події, які були б набагато ціннішими, якби у вас був вільний час. І якщо ваш обмежений набір навичок з часом застаріє, то ваш досвід нічого не буде вартувати. Чи буде ваша робота існувати в такому випадку?

3. Приручення на все життя

Отримання роботи схоже на реєстрацію в спеціальній людській програмі приручення. Ви вчитеся бути "домашньою твариною" з гарною поведінкою.

Погляньте на своє життя. Що ви бачите? Ваше життя - середовище вільної людини або ж ви живете в "клітці"?

4. Безліч зайвих витрат

Дохід службовця в більшій мірі оподатковується. До прикладу, в США більша половина зарплати піде у державну казну. Система оподаткування була розроблена для того, щоб приховати вашу спражню вартість, тому що невелика частина з тих податків заплачена роботодавцем, і велика віднімається із зарплати.

З точки зору вашого роботодавця всі податки вважаються частиною вашої зарплати, так само як будь-які інші плати, якими вас обкладають. Навіть орендна оплата офісу розглядається таким чином, і ви повинні заробити так, щоб покрити це. Ви можете відчувати підтримку свого корпоративного середовища, але майте на увазі, що ви - той, хто за неї заплатив. Інша частина вашого доходу йде власникам та інвесторам.

5. Працювати - небезпечно

Майже всі наймані працівники вважають, що їхня робота є найправильнішим, найбезпечнішим та найпростішим способом підтримати себе.

Коли вам створюють ситуацію, де хтось може забрати весь ваш дохід лише промовляючи два слова "ви звільнені", схоже на безпечну та зручну роботу?

Ідея, що наймана робота - найбезпечніший спосіб заробити - невірна. Ви не можете бути в безпеці, якщо не маєте контролю, а найманий працівник найменше щось контролює.



За матеріалами: Новини сьогодні
12-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11308

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]