Головна » 2013 » Грудень » 21 » Активісти створили мобільний додаток з інформацією про бойкот владі і Партії регіонів

Активісти створили мобільний додаток з інформацією про бойкот владі і Партії регіонів

Додаток "Бойкот Партії Регіонів" безкоштовний і доступний для телефонів на Android
У магазині Google Play з'явився додаток для мобільних телефонів, який містить інформацію про те, яким бізнесом володіють члени Партії регіонів та представники влади. Мета додатку - допомогти українцям бойкотувати їх бізнес.

Мобільний додаток "Бойкот Партії Регіонів" безкоштовний і доступний в інтернет-магазині Google Play. Щоправда скористатися ним зможуть лише ті люди, смартфони яких працюють на операційній системі Android.

На сайті є також анотації до цього додатку:

"Янукович і Партія Регіонів не має совісті, її давно замінила жага влади і грошей. Вони калічать невинних людей і перекреслюють наше європейське майбутнє. Вдаримо по найдорожчому для них – грошам.
Зробимо так, як запропонував директор "Яндекс-Україна” - порядні люди мають бойкотувати представників влади і Партії регіонів, зокрема не спілкуватися, не протягувати руки, не брати участь у заходах за їх участі.
Від сьогодні і до відставки Януковича, ми оголошуємо персональний бойкот владі та Партії Регіонів".

Розробники також пишуть, що вже готується нова версія додатку:

"Дякую всім за відгуки і за ідеї - як буде вільний час обов`язково дороблю. Наразі перше завдання це зробити синхронізацію з даними що викладають в Фейсбук групі - далі більше. Чекайте оновлену версію дуже скоро )

Поки ми мучаємось з оновленнями даних з групи я вирішив випустити нову версію. Дякую Сергієві Костенко за ідею з розгортанням груп та Elena Maydenko за ідею з сортуванням. Чекаю на нові ідеї :)".



За матеріалами: Новини сьогодні
21-12-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11253

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]