Головна » 2013 » Січень » 14 » Американці створили снайперську гвинтівку з Wi-Фі. ВІДЕО

Американці створили снайперську гвинтівку з Wi-Фі. ВІДЕО

Новий Wi-Fi, інтегрований в «розумний пістолет», використовує комп'ютеризовані технології, щоб компенсувати помилки людини і дозволити будь-кому вразити ціль на відстані до 3600 метрів.

Завдяки лазерній точності управління і електронним технологіям гвинтівки, вона може відображати цілі на iPad. Нова гвинтівка «TrackingPoint» обіцяє «перетворити будь-якого стрільця в снайпера».

TrackingPoint є сильно зміненою мисливською рушницею, яка має модифікований спусковий механізм із змінним зважуванням, комп'ютеризовані цифрові рамки відстеження і ручну систему зарядки патронів.

Відстеження мети відбувається у збільшеному вигляді на дисплеї під управлінням Linux, нагадує ту, що стоїть в кабіні сучасних винищувачів. Система також включає в себе додаток для IPad, попередньо налаштований і готовий до роботи.

Ціна снайперської системи складає $ 17.000.

У січні TrackingPoint планує ввести три високоточних гвинтівки. XS1 - тактична гвинтівка під патрон .338 Lapua Magnum. XS2 і XS3 будуть меншими версіями XS1 під патрон .300 Winchester Magnum. Гвинтівка була представлена ​​в Лас-Вегасі на виставці Consumer Electronics Show

За матеріалами: Новини сьогодні
14-01-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11591

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]