Головна » 2020 » Жовтень » 11 » Андрій Ігнат: Хустщину зроблять Європою якісні дороги, професіонали та малий бізнес

Андрій Ігнат: Хустщину зроблять Європою якісні дороги, професіонали та малий бізнес

Закарапаття Хуст Ігнат

Андрій Ігнат: Хустщину зроблять Європою якісні дороги, професіонали та малий бізнеc

Дороги — перше, що кидається в очі, коли ви покидаєте рідну Україну та потрапляєте до сусідньої країни Європейського Союзу. Якісні дороги — це не просто можливість зручно мандрувати, як може здатися на перший погляд, це кошти — значно зменшується собівартість вантажних та пасажирських перевезень. Завдяки цьому бізнес отримує додатковий зиск, а значить — стає більш конкурентоспроможний. Країни ЄС цю аксіому зрозуміли давно, як і Андрій Ігнат, підприємець зі Стеблівки, який на прийдешніх виборах йде за списком "Європейської Солідарності" у владу, щоб змінити рідний край.

Враховуючи власний досвід, Андрій Ігнат впевнений, що дорога Хуст-Долина — головний ключ розвитку району в цілому. Саме тому найпершим і пріоритетним напрямком всіх інвестицій в регіон - є відновлення цієї траси до європейського рівня. Завдяки такому рішенню вдасться значно покращити економічні показники Хуста та району.  

В інтерв'ю інтернет-виданню KhustNews.com/ Андрій Ігнат заявив, що дороги та шляхи, які проходять через Хуст, мають можливість зв'язувати різні частини краю. Місто є логістичним центром, маршрути замикаються на Хусті, а тому дороги дадуть ефект пожвавлення економіки. Експерти цілком погоджуються з таким твердженням: якщо подивитися на карту, то кожному стає цілком зрозуміло, що місто Хуст — перспективний траспортний хаб регіону, який здатен забезпечити солідні фінансові вливання в місто та регіон за умови наявності якісного дорожнього покриття. Тому якісні дорого — задача номер один для влади Хустської ОТГ.

Андрій Ігнат — успішний господарник, який знає як навести лад

Андрій Ігнат Хуст ОТГ Стеблівка Заснувавши ще в далекому 2009 році фермерське господарство "Зелена Долина", основним видом діяльності якого є оптова торгівля квітами та рослинами, Андрій Ігнат зумів вивести його в лідери галузі свого краю. Проте працюючи в бізнесі, людина чітко бачить всі ті проблеми, які існують в країні. Ігнат господарник, тому просто спостерігати за проблемами у нього не виходить - він прагне діяти і змінювати країну. А великі зміни починаються з маленьких кроків -  саме "step by step" розвивалися західні країни. Особливе місце в цьому процесі відіграють місцеві громади, розвиток яких потребує інвестицій. Саме їхній пошук і буде головним пріоритетом Андрія Ігната та його команди у владі.

Коли мова йде про інвестиції, то на думку спадають гроші, але це не головна наша проблема. Освічені та професійні люди — не менш важливі для успіху та процвітання громади міста, району та країни. Питання у кваліфікованих кадрах наразі є дуже болючим, в чому неодноразово переконався на власному досвіді Андрій Ігнат. Хоча успіх його підприємства кує вся родина, а це три сина та кохана дружина, але залучення професіоналів у бізнес — необхідна річ для стабільного розвитку. Ця проблема дуже гостра наразі, бо на теренах краю дуже важко знайти фахівців дійсно високого рівня. Саме враховуючи цей фактор, у програмі дій кандидата - створення всіх умов для відкриття у Хусті міжнародного Університету, який би готував фахівців європейського рівня за пріоритетними та необхідними регіону спеціальностями.

Нові дороги, якісна освіта та кадри не лишень сприяли би розвитку, але й дали б нові високооплачувані робочі місця для місцевої молоді, завдяки чому вдалося би подолати проблему заробітчанства та відтоку мізків. Це дуже важливо, бо кадровий голод наносить країні не менше збитків, ніж корупція та свавілля чиновників.

Проте слід пам'ятати і про людей, які створюють робочі місця. Підтримка малого бізнесу та малих фермерів і фермерських господарств району — це пріоритет не менш важливий. Андрій Ігнат це чудово бачить, бо він чітко усвідомлює, що без малого та середнього бізнесу район не зможе втримати людський ресурс, а отже розраховувати на інвестиції навіть не варто.

Майбутнє починається вже сьогодні

хуст закарпаття єс Говорячи про плани на майбутнє, не слід забувати і про теперішнє. Ми повинні розвивати країну, а не руйнувати те, що в ній залишилося. Всі заклади освіти та медицини повинні бути збереженими, бо це той фундамент нашого життя, на якому і варто будувати майбутнє. Андрій Ігнат робить на цьому акцент, а особливо його непокоїть доля Вільшанської лікарні та дитячого будинку-інтернату. Тому, якщо він разом з "ЄС" прийдуть до влади, то можете бути впевнені, що все це буде і надалі функціонувати, а Хуст і район отримають шанс стати дійсно європейською провінцією України. Ви можете долучитися до змін — від вас потрібно небагато:

  1. прийти на виборчу дільницю;
  2. знайти в одному списку партію "Європейська Солідарність", а в іншому — кандидата Ігнат Андрій Миколайович;
  3. поставити "галочку" за європейський рівень життя, доріг та освіти.

Ці прості речі здатні змінити життя кожного — не упустіть свій шанс 25 жовтня!

Le frelon спеціально для nowyny.com/


За матеріалами: Новини сьогодні
11-10-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11358

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]