Головна » 2016 » Січень » 23 » Андрухович, Іздрик і Курков учитимуть писати коротку прозу - у Карпатах пройде Зимова літшкола

Андрухович, Іздрик і Курков учитимуть писати коротку прозу - у Карпатах пройде Зимова літшкола

Повчитися літературної майстерності у відомих українських письменників зможуть учасники "II Зимової літературної школи", яка проходитиме в Карпатах з 8 по 13 лютого. Організатором курсу є "Центр літературної освіти".

Серед лекторів "II Зимової літературної школи" – популярні письменники, видавці, літературознавці та культурні менеджери: Юрій Андрухович, Юрій Іздрик, Катерина Бабкіна, Андрій Курков, Святослав Померанцев, Василь Махно, Галина Крук, Тарас Прохасько та Ростислав Семків.

Учасників Літшколи протягом 6 днів в Карпатах вчитимуть писати коротку прозу. Лектори розкажуть, як створити персонажа, сюжет та структуру тексту, як працювати з мовою і стилем, як зацікавити видавців та знайти своє місце в літературному процесі. У програмі – лекції, майстер-класи, практичні заняття, літературні вечори і барбекю-паті, а також походи в гори та екскурсії.

За результатами школи коротка проза учасників вийде окремою збіркою.

Юрій Андрухович, Юрій Іздрик, Катерина Бабкіна, Андрій Курков і Тарас Прохасько є героями енциклопедії "Слава України", до якої увійдуть 120 видатних діячів української культури.

Нагадаємо, у жовтні 2014 року "Центр літературної освіти" організовував міжнародний культурно-освітній проект "Літературний тур до Польщі", що передбачав обмін досвідом у галузях літератури і культурного менеджменту, налагодження нових контактів і діалогу між культурними активістами Польщі та України.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1925

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]