Головна » 2016 » Грудень » 26 » Автор пісні "Вєжлівиє люді" і російський хор, що оспівував окупацію Криму, загинули в авіакатастрофі

Автор пісні "Вєжлівиє люді" і російський хор, що оспівував окупацію Криму, загинули в авіакатастрофі

Російський ансамбль імені Александрова, артисти якого загинули внаслідок аварії літака Міноборони РФ в Чорному морі, в 2014 році виконував пісню "Вєжлівиє люді", присвячену окупації Криму.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, запис виступу демонстрував пропагандистський телеканал RT.

"7 травня на сцені "Лужників" Академічний ансамбль пісні і танцю Російської Армії імені О.В. Александрова вперше виконав гімн "Вєжлівиє люді", присвячений возз'єднанню Криму і Росії", - сказано на офіційній сторінці телеканалу в YouTube.

Журналіст Юрій Бутусов в Facebook уточнив, що в авіакатастрофі загинув також автор пісні Антон Губанков.

"У катастрофі Ту-154 знищений автор пісні про вторгнення в Україну і окупацію Криму "Вєжлівиє люді" співробітник МО РФ Антон Губанков і весь ансамбль МО РФ, який цю пісню вперше виконав 7 травня 2014 року, і з тих пір виконує на всіх концертах", - написав Бутусов.

"Всі загиблі перебували на службі в МО РФ або пов'язаних з ним структур, і виконували завдання з підняття бойового духу і морально-психологічного забезпечення особового складу угруповання ЗС РФ в Сирії. Вони повинні були виступати на території розбомбленого російськими пілотами Алеппо", - зазначив журналіст.

Нагадаємо, літак Ту-154 пропав з радарів 25 грудня о 5:40 за московським часом незабаром після вильоту з Сочі. На його борту перебували військовослужбовці, представники засобів масової інформації, в тому числі троє співробітників "Першого каналу" і телеканалу "Звєзда", а також музиканти ансамблю імені Александрова, що летіли вітати з Новим роком авіагрупу ВКС Росії на авіабазі Хмеймім в Сирії (в цілому 84 пасажира і вісім членів екіпажу). За даними Міноборони РФ, уламки Ту-154 знайдено у 1,5 км від узбережжя в районі Сочі на глибині 50-70 метрів.

За фактом аварії порушено кримінальну справу за ст. 351 Кримінального кодексу РФ (порушення правил польотів або підготовки до них).


За матеріалами: Новини сьогодні
26-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1988

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]