Головна » 2017 » Серпень » 27 » Автошляхи і тротуари в Іршаві приводять до ладу. ВІДЕО

Автошляхи і тротуари в Іршаві приводять до ладу. ВІДЕО

В Іршаві приводять до ладу автошляхи і тротуари.

Пані Валентина проживає на Підгірній в Іршаві вже пів століття. Каже, асфальтованого автошляху на цій вулиці взагалі ніколи не було. Проїхати крутою ґрунтовою дорогою тут могли тільки машини з високою посадкою. Зараз же її засипали щебенем, а за кілька днів вулицю Підгірну заасфальтують з нуля.

Нещодавно в місті капітально відремонтували ще кілька доріг. Паралельно приводять до ладу в Іршаві сьогодні не тільки автошляхи, але й тротуари. Пішохідну доріжку облаштовують на вулиці Фединця.

Як запевняє заступник Іршавської ОТГ Олександр Куртинець, якби не фінансові труднощі –роботи б проводили набагато активніше. У програмі соціально-економічного розвитку передбачений значний обсяг робіт, але поки що, через проблеми з надходженням акцизного збору до міської казни, не все заплановане вдається виконати.

Як запевнили Іршавську ОТГ на нараді в ОДА, на початку вересня кошти повернуться в місцеву казну. Фінансова проблема виникла через збій в програмі. Тож імовірно до кінця року, за сприятливих погодних умов, заплановане вдасться реалізувати.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1973

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]