Головна » 2019 » Жовтень » 19 » Банду, яка масово підробляла долари викрили на Закарпатті

Банду, яка масово підробляла долари викрили на Закарпатті

На Закарпатті викрили банду, яка масово підробляла долари

Протягом останніх місяців зловмисники збули на території Закарпаття близько 30 тисяч фальшивих доларів

Злочинне угруповання діяло в Ужгороді, Мукачеві та Рахові

На Закарпатті поліція викрила членів злочинного угруповання на збуті фальшивих грошей в особливо великих розмірах. Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

«Загалом до складу угруповання, організатором якого є 49-річна ужгородка, входять ще семеро закарпатців - жителі Ужгорода, Мукачева та району, а також Рахівщини. Вік фігурантів – від 22 до 58 років», - заявили в поліції.

Зазначається, що слідчі та оперативники встановили, що протягом останніх місяців ці особи на території Закарпаття збули близько 30 тисяч доларів. Діяло угруповання в Ужгороді, Мукачеві та Рахові.

«Затримання співорганізатора – 37-річного жителя села Середнє Водяне (Рахівщина) – відбулося у Рахові під час передачі фальшивих 1000 доларів автобусом міжрайонного сполучення», - говориться у повідомленні.

За місцем проживання фігурантів працівники Управління стратегічних розслідувань та слідчі спільно з бійцями роти поліції особливого призначення проводять санкціоновані судом обшуки.

Вирішується питання про повідомлення про підозру фігурантам справи у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 199 Кримінального кодексу України, тобто виготовлення та збут підроблених грошей, вчинені за попередньою змовою групою осіб у великому розмірі. За санкцією статті міра покарання може коливатися від 5 до 10 років позбавлення волі.

Вирішується питання про затримання фігурантів у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрання в подальшому запобіжних заходів.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-10-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1392

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]