Головна » 2014 » Червень » 28 » Батальйон "Донбас" вимагає припинити перемир'я і ввести воєнний стан

Батальйон "Донбас" вимагає припинити перемир'я і ввести воєнний стан

Батальйон спеціального призначення "Донбас" звернувся до народу України з проханням "почути і підтримати". Військові вважають, що гідно витримали відведений час, але чекати надалі - неможливо. Вони попросили українців зібратися біля адміністрації президента 29 червня об 11:00. Про це йдеться у повідомленні батальйону на сторінці у Facebook.

"Всі ми, затамувавши подих і ледь стримуючи себе, споглядали за тим, як під час "перемир'я" гинули наші земляки", - написано у зверненні.

"Ми гідно витримали відведений час. Але чекати надалі - неможливо. Українці вже довели і собі і світу, що не дивлячись на перешкоди - здатні досягати поставлених цілей", - відзначено у документі.

У ньому також підкреслено, що Україна наразі має справу з "некерованою силою агресора".

"На території України йде війна. Кількість людських жертв вже втричі перевищила жертви зимових подій", - пишуть військові.

Батальйон "Донбас" попросив українців зібратися біля адміністрації президента об 11:00 цієї неділі, 29 червня.

Серед вимог - припинити перемир'я, впровадити воєнний стан, видати достатню кількість зброї батальйонам і дозволити їм здійснити заходи, необхідні для винищення окупантів.

Керівник батальйону "Донбас" також звернувся до громадян України із закликом прийти під адміністрацію 29 червня.

"Ми хочемо подивитися в очі всенародно обраному президенту і зробити все, щоб він почув Донбас і єдину Україну", - написав Семен Семенченко у Facebook.

Раніше Семенченко висловив думку, якщо українські силовики складуть зброю, то терористи сприймуть це як ознаку слабкості і, замість того, щоб здаватися, ще краще озброяться.

"Думаю, що це помилка. По-перше, жодні країни, які поважають себе, не ведуть переговорів з терористами. Це ознака слабкості, і саме так це сприймають терористи", – заявив Семенченко.


 


За матеріалами: Новини сьогодні
28-06-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11192

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]