Головна » 2013 » Березень » 18 » Березовий сік визнаний найкориснішим

Березовий сік визнаний найкориснішим

   Березовий сік визнаний найкориснішим

Березовий сік - чудовий природний лікарський засіб, здатний допомогти при самих різних хворобах. З його допомогою можна цілком ефективно боротися з ревматизмом, бронхітом, хворобами кишечника та шлунка, шкірними проблемами, а також із зайвими кілограмами.

Сік берези володіє сечогінними і дієтичними властивостями, завдяки чому відмінно виводить шлаки з організму, сприяючи його зміцненню та відновленню. Сік здатний також прискорювати обмін речовин.
Самими корисними якостями володіє сік, який збирають в кінці березня і на початку квітня, тобто, у період, поки не з'явилася листя. Саме в такому соку концентрація корисних для організму речовин максимальна.

Якщо включити в свій щоденний раціон березовий сік, можна допомогти організму побороти авітаміноз, пригніченість і сонливість, втому. Збагатить сік організм людини і мінералами: магнієм, кальцієм, залізом, міддю, калієм, марганцем. Березовий сік допомагає боротися з в'ялістю шкіри. Для цього з нього слід приготувати кубики льоду і протирати ними лице.

Дуже важливо пам'ятати:

1. Березовий сік не має протипоказань, але вживати його потрібно в помірних кількостях, так само, як і інші рідини.

2. Для того, щоб сік берези допоміг схуднути, рекомендується вживати його тільки в свіжому вигляді без будь-яких добавок.

3. Зберігати сік у холодильнику не рекомендується довше 2-3 діб. Після закінчення цього часу березовий сік з корисного напою перетвориться на отруту

За матеріалами: Новини сьогодні
18-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11633

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]