Головна » 2013 » Березень » 2 » Безпечний дім: головні правила

Безпечний дім: головні правила

  Безпечний дім: головні правила

У всіх мам і тат в один час виникає проблема: як же організувати безпечне пересування дитини по будинку. Ось, начебто, дитина тільки почала повзати, а тут вже весело і активно бігає по всіх кімнатах. Як же убезпечити квартиру для неї? Думаємо про це разом далі!

Нагляд мами

Запам'ятай: жодні заходи безпеки і попередження не замінять твій особистий нагляд за малюком! Так, ти ніколи не вгадаєш, де твоє чадо знайде «пригоду» в квартирі або будинку, тому не залишай його, по можливості, надовго без нагляду.

Думай як дитина

Так, ти повинна відчути себе сама малюком. Сядь, а ще краще ляж на підлогу і спробуй озирнутися навколо, як ніби ти - це дитина. Прибери тут же все, що влізе у його рот. Іншими словами мова йде про всякої дрібниці, які знаходяться в зоні дотягування. Далі - закрийте всі тумбочки з дрібними предметами, прибери всі чистячі засоби. Не забудь на всі розетки поставити захисні кришки. Добре заховані повинні бути і всі дроти. Недоступними повинні бути і всі хімічні речовини. Найкраще місце для них - це висока закрита шафа.

Електробезпека

Будь пильна при користуванні електроприладами завжди. Тобто використовувала блендер - змотай шнур. Включила праску - вона охолола - заховала в шафу.

При приготуванні їжі старайся працювати на дальніх конфорках, ручки каструль і сковорідки завжди відвертай до стінки. Ніколи не залишай на краю стола гарячі страви та напої. Перевернути окріп малюк може просто за секунду, ти не встигнеш навіть обернутися! Завжди пам'ятай про це. Ножі на кухні повинні бути високо, під замком! А ось скатертини краще зовсім прибрати.

Ще одне важливе правило - ніколи не пий гарячі напої з малюком на руках. Якщо у тебе щось впало чи вилилося на підлогу, негайно прибери, інакше можеш забути, а малюк з'їсть це або просто посковзнеться.

 
Сміття бережи там, де малюк його не дістане. Прикупіть також запобіжники для дверних ручок, ковпачки для розеток, накладки на гострі кути меблів; захисні накладки на кран змішувача; килимки для ванної, які не ковзають та коло для унітазу. Ну ось, ти убезпечила малюка по повній програмі!

За матеріалами: Новини сьогодні
02-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11404

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]