Головна » 2020 » Квітень » 13 » Безпружинні матраци та їх складові - властивості, особливості, переваги

Безпружинні матраци та їх складові - властивості, особливості, переваги

Вибираючи матраци та інші товари для сну, більшість покупців уважно вивчають склад товару. На сучасному ринку матрацні вироби представлені в широкому асортименті: моделі відмінні один від одного як за матеріалами виготовлення, так і за експлуатаційними властивостями.

При покупці матраца необхідно взяти до уваги безліч важливих моментів. Постіль не повинна скрипіти, виділяти неприємні запахи, проминатися і накопичувати пил. Крім іншого, дуже важливо підібрати модель в суворій відповідності з параметрами спального місця.

Ортопедичний матрац: вибираємо потрібний серед безлічі варіантів

Якісному матрацу не завжди потрібні металеві пружини або каркас. Прямий тому доказ - величезний вибір безпружинних ортопедичних матраців в нашому каталозі https:/ /magdek.com.ua/ua/matrasi/bespruzhinnie-matrasi/, що користуються високим попитом серед покупців інтернет магазину "Магдек".

Роль пружинного блоку в таких матрацах виконують шари наповнювачів. Саме вони визначають ступінь жорсткості і пружності виробу, його основні властивості та експлуатаційний термін. У виробництві безпружинних матраців використовуються найрізноманітніші матеріали наповнення:

  • Койра кокоса. Екологічно чистий, натуральний наповнювач. Надає матрацу пружності, жорсткості й еластичності. Завдяки койри кокоса посилюється ортопедичне дію матраца, що дозволяє використовувати його в лікувально-профілактичних цілях.
  • Пінополіуретан. М'який, гіпоалергенний матеріал, стійкий до впливу вологи.
  • Натуральний латекс. Найбільш комфортний наповнювач, який відрізняють м'якість, пружність і довговічність. Латекс здатний витримувати значні навантаження (до 120 кг).
  • Морські водорості. Натуральний матеріал наповнення, який надає легке терапевтичну дію. Додає матрацу додаткову жорсткість.
  • Натуральна овеча шерсть. Наповнювач, що володіє прекрасною теплоізоляцією. Благотворно впливає на здоров'я суглобів і стан шкіри.
  • Абака. Матеріал, що отримується шляхом обробки листя бананової пальми. Славиться зносостійкість, екологічністю і пружністю.

Щоб не помилитися з вибором безпружинного матраца, необхідно взяти до уваги індивідуальні антропометричні параметри користувача: його вага, зріст, комплекцію. Не менш важливо врахувати стан здоров'я і вікову категорію. Наприклад, людям похилого віку не рекомендується відпочивати на жорстких моделях, тоді як користувачам із зайвою вагою такі моделі підійдуть в самий раз.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-04-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1455

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]