Головна » 2021 » Березень » 9 » Біля резиденції Зеленського прихильники Стерненка і Антоненка запалили фаєри і оголосили новий протест. ВІДЕО

Біля резиденції Зеленського прихильники Стерненка і Антоненка запалили фаєри і оголосили новий протест. ВІДЕО

У понеділок, 8 березня, в Конча-Заспі Київської області біля резиденції президента України Володимира Зеленського відбулася акція протесту з вимогою звільнити Сергія Стерненка та Андрія Антоненка.

Біля в'їзду в резиденцію до початку заходу пригнали автобуси Нацполіції та Нацгвардії. Збір учасників демонстрації проходив біля станції метро "Видубичі".

На протест зібралося близько 150 людей. Вони обклеїли ворота резиденції наклейками з написами "Волю Стерненку" і "FreeRiffmaster".

За словами учасників акції, "мовчання і бездіяльність президента тримає людей за ґратами".

Також демонстранти запалили фаєри та анонсували нову акцію на вулиці Госпітальна, 12 в Києві, де відбудеться всеукраїнський з'їзд суддів.

Всього акція тривала близько години, потім її учасники почали розходитися.

Нагадаємо, що 20 липня 2016 року в центрі Києва вбили журналіста Шеремета. Машину, в якій він був, підірвали за допомогою вибухового пристрою з дистанційним управлінням. 12 грудня 2019 року поліція назвала і затримала підозрюваних в організації вбивства, серед яких був Андрій Антоненко.

Одесита Сергія Стерненка засудили до 7 років колонії з конфіскацією половини майна. Суд визнав його винним у викраденні людини 2015 року. Також в Одесі почався суд у справі перевищення меж необхідної самооборони Стерненком.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
09-03-2021
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1385

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]