Головна » 2019 » Квітень » 18 » Біля Ужгорода у Невицькому відновили міст закоханих.

Біля Ужгорода у Невицькому відновили міст закоханих.

  У Невицькому біля Ужгорода відновили міст закоханих.

В селі Невицьке Ужгородського району відновили міст закоханих.
 
Таку назву переправа отримала ще в 30-х роках минулого століття, адже тут неподалік замку нерідко призначали побачення закохані пари. Після реконструкції переправи планують облагородити територію біля каналу та встановити лавиці.

Коли саме тут був побудований канал та міст через нього – вже не пам’ятають навіть місцеві старожили. Та як тоді, так і зараз вони мали важливе стратегічне значення. Канал не так давно очистили, вирішили відновити і саму переправу. Участь у цьому брали і сільська рада, і «Закарпаттяобленерго», і місцеві підприємці.

Пов’язано з цим мостом і багато романтичних історій, які переповідали з вуст в уста тутешні жителі. Нині міст вже виглядає як новий. А от територію поруч ще лише планують облагородити та встановити лавиці, а згодом – проводити різноманітні масові заходи.

Зараз в селі роблять ставку на розвиток туризму, каже сільський голова Михайло Лаба, адже цікавих родзинок тут вистачає. Зупинятись на досягнутому тут не збираються. Обіцяють: попереду ще багато нових ідей та реалізованих проектів.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-04-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1640

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]