Головна » 2023 » Травень » 23 » Боєць Легіону "Свобода росії" - демілітаризація прикордонних областей рф тільки починається

Боєць Легіону "Свобода росії" - демілітаризація прикордонних областей рф тільки починається

Також він анонсував можливі операції на інших напрямках.

Після закінчення війни в прикордонних областях росії не буде ніякої загрози для України, заявили в Легіоні "Свобода росії"

Військова операція Легіону "Свобода росії" та "російського добровольчого корпусу", розпочата в Грайворонському районі Бєлгородської області, є першим етапом по демілітаризації прикордонних областей рф. Про це в ефірі інформаційного телемарафону заявив представник Легіону "Свобода росії" з позивним "Цезар".

"Демілітаризація прикордонних з Україною областей тільки починається, і вона буде доведена до повного логічного завершення. Після закінчення війни в прикордонних областях росії не буде ніякої загрози для України", - заявив він.

Також він анонсував можливі операції на інших напрямках. "З часом будуть виникати осередки збройного опору на території росії, ми зможемо поставити в свої ряди безліч росіян, які готові поборотися з путінським режимом, і ми в результаті збройного протистояння зламаємо цю систему", - сказав "Цезар".

За його словами, Легіон "Свобода росії" своєю операцією в Грайворонському районі Бєлгородської області показав, що може на рівних боротися з регулярною російською армією.

"За останні дві доби ми довели, що ми можемо успішно проводити досить масштабні операції, масштаб яких з часом буде збільшуватися. Наша сила, злагодженість і бойовий досвід зростають постійно, а противник цим похвалитися не може", - сказав він.

Коментуючи слова прес-секретаря путіна дмитра пєскова, що "метою української диверсії в Бєлгородській області є вернути увагу від Бахмутського напрямку", "Цезар" відповів наступне:

"Що стосується операції в Грайворонському районі, вона мала і військовий успіх, і великий політичний резонанс і вплив на російське суспільство, яке повинно почати замислюватися, що ця війна ніяких дивідендів не принесе. А спроби пєскова пов'язати нашу акцію з нібито успіхами російської армії під Бахмутом абсолютно безпідставні. Це дві операції, які один від одного не залежать".

Події в Білгородській області

Нагадаємо, що в понеділок, 22 травня, підрозділ "російський добровольчий корпус" повідомив про захід своїх бійців на територію росії. Через кілька годин з'явилися відеозаписи про евакуацію людей.

Крім того, повідомлялося про те, що під час цієї операції був звільнений населений пункт Козинки Бєлгородської області.

Увечері того ж дня стало відомо, що по будівлі Федеральної Служби безпеки у Бєлгороді було завдано удару.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1463

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]