Головна » 2015 » Серпень » 28 » Через коники ЄЦу Москаль не витримав і гримнув дверима. ВІДЕО

Через коники ЄЦу Москаль не витримав і гримнув дверима. ВІДЕО

При цьому губернатор пообіцяв, що виборці знатимуть всі прізвища тих, хто зриває роботу у сесійній залі.

Причиною такої поведінки керівника обласної адміністрації став вчинок членів партії «Єдиний Центр», які відмовилися голосувати за проект перспективного плану формування територій громад Закарпатської області, чим зірвали засідання. Зі словами: «Це політичні питання. Що ви дурня з мене робите? Виборці, я знайду прізвища всіх, хто не голосував», Геннадій Москаль вийшов з зали засідань та показово грюкнув дверима. До думки керівника долучилися й інші депутати, які прокричали своїм колегам із фракції «Єдиного Центру» «Ганьба!», і також покинули сесійну залу.

Сенс висловлювання губернатора криється в тому, що з 2010 року через «Єдиний Центр» на Закарпаття керує одна людина — Віктор Балога. В 2010 році партія «Єдиний Центр», наряду з «Партією Регіонів» отримала більшість в обласній раді Закарпаття. Тоді дружніми зусиллями Віктори (Балога та Янукович) призначили на посаду голови ОДА рідного брата олігарха Балоги, Івана. З цього почалися перші «вигідні призначення» і низка рішень, які йшли всупереч інтересам закарпатців, але «в касу» відповідним особам. Таким чином було «врятовано» солерудник в Солотвино, внаслідок якого Закарпаття втратило 300 мільйонів державних субвенцій. Подібні рішення тодішній міністр МНС уряду Азарова Віктор Балога проводив для своїх депутатів, сім’ї, фірм та підприємств.

Після революційних змін на Закарпатті, а саме призначення Геннадія Москаля, який є давнім противником Віктора Балоги, на посаду голови ОДА Закарпаття, нардеп почав діяти більш радикально. Вчора «ручні депутати» Балоги від «Єдиного Центру» зірвали голосування за адміністративно-територіальну реформу. Таким вчинком лідер партії намагався вбити одразу двох зайців – підірвати авторитет Геннадія Москаля, і, відповідно, черговий раз довести Президенту, що він має монополію на край. Таким чином члени ЄЦу знову обібрали Закарпаття – цього разу вони забрали у регіону можливість отримати 119 мільйонів гривень державних субвенцій.

За вісім тижнів – чергові вибори. Чи варто жителям регіону знову пускати пробалогівських депутатів «Єдиного Центру» до обласної влади — вирішуватимуть самі виборці. Одне зрозуміло точно: Балоги та «Єдиний Центр» турбуються виключно про себе, а не про Закарпаття.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11171

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]