Головна » 2018 » Серпень » 20 » Через неправдиві документи закарпатські митники конфіскували в українця електромобіль

Через неправдиві документи закарпатські митники конфіскували в українця електромобіль

Закарпатські митники конфіскували в українця електромобіль через неправдиві документи

Громадянин України перемістив через митний кордон автомобіль «TESLA» модель «S», шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості.

Українець в’їжджав до країни через пункт пропуску «Ужгород», подавши, як підставу для переміщення через митний кордон України електромобіля, наступні документи: свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, договір купівлі-продажу, власноручно заповнену митну декларацію, а також повідомив номер митної декларації типу ЕЕ.

Згідно з поданим до митного контролю договору купівлі-продажу, вартість зазначеного транспортного засобу становить 15 000 євро.

Однак, у ході митного контролю транспортного засобу виникли сумніви щодо автентичності пакетів документів, які подавались до митного контролю та оформлення. Тож, Закарпатська митниця ДФС офіційно звернулась до митних органів Словаччини, з метою отримання копій відповідних документів, що були надані на м/п «Вишнє Німецьке», як підставу для переміщення через митний кордон України «TESLA».

Отримана відповідь підтвердила сумніви митників: згідно з отриманим договором купівлі-продажу, поданого українцем словацькому митному органу, вартість переміщуваного авто становить 32 300 євро (1 015 196,69 грн).

Через надання неправдивих даних щодо вартості авто чоловік порушив митний кодекс України, відповідно авто 2015 року випуску в чоловіка наразі вилучено, – повідомляють в Закарпатській митниці ДФС.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-08-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1614

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]