Головна » 2018 » Травень » 18 » Чим найбільше вразило Закарпаття - розповіла найсильніша людина світу

Чим найбільше вразило Закарпаття - розповіла найсильніша людина світу

Закарпаття взагалі мені дуже подобається. Шкода лише, що так далеко побудували цей край.

А ще найсильніша людина світу розповів про те, що плечі скульптури Івана Сили, що в Білках виліпили із його.

Цими днями на Закарпатті побував найсильніший чоловік світу, людина-легенда Василь Вірастюк. Знаний українець, який є не лише відомим на всій планеті спортсменом, але й актором, співаком та шоуменом судив чемпіонат світу зі стронгмену в Хусті.

У ексклюзивному інтерв’ю закарпатській газеті «НЕДІЛЯ» силач-рекордсмен поділився власними секретами успіху, враженнями про Закарпаття, навіть розповів улюблений анекдот.

Ви у нашому краї не вперше. Тож поділіться враженнями про Закарпаття. Чи сподобалось і що саме?

Так, я тут не вперше. Закарпаття взагалі мені дуже подобається. Шкода лише, що так далеко побудували цей край.

Треба гори пересунути?

Ні. Розповім один зі своїх улюблених анекдотів на цю тему. Сидять собі двоє друзів у Бердичеві. Один питає іншого: «Слухай, а ти був у Парижі? Що скажеш, там красиво?» Його товариш відповідає: «Ні, не був. А то далеко від Бердичева?» Перший каже: «Три тисячі кілометрів». А другий дивується: «Це ж треба в таких дебрях Париж побудувати». Так само шкода, що Закарпаття так далеко від Києва.

Які враження від чемпіонату?

Дуже позитивні. Радує, що Україна перемогла. Після кваліфікаційних вправ у десятку найсильніших з 22 атлетів увійшли представники України, Польщі, Білорусі, Ірану та Латвії. Серед учасників були й німці, і молдавани, і ірландці, і угорці. Тож за підсумками змагань «золото» виборов Олександр Кочергін із Чернівців, «срібло» – киянин Павло Гайша, а «бронзу» – спортсмен із Польщі Патрік Пшебила.

Нам, говорю від імені Федерації стронгмену України, дуже сподобався чемпіонат. Вразили глядачі! Надзвичайно! Такого я не бачив більше ніде і це мене дуже приємно здивувало! Закарпатці – люди такі толерантні, що вболівають і підтримують не лише своїх земляків, але й спортсменів із інших країн світу! І хлопців це дуже підбадьорювало. Ну, зрозуміло, що закарпатські вболівальники українських силачів підтримували найбільше, але не обділили увагою і гостей! У жодному іншому українському місті, де проходили міжнародні старти, такого я не бачив. Молодці! Це приємно!


За матеріалами: Новини сьогодні
18-05-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1586

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]