Головна » 2021 » Серпень » 5 » Чому весільні рушники – це важливо?

Чому весільні рушники – це важливо?

весільний рушник

Весілля вже «не за горами», а ви все ще не придбали один з головних атрибутів свята? Не панікуйте, тут ви зможете весільні рушники купити за максимально доступною та привабливою ціною. А різноманіття орнаментів не залишить байдужим нікого.

Рушники весільні – це той символ, без якого не обходиться жодне традиційне українське весілля. Ви з легкістю зможете обрати ідеальний рушник, який стане вашим власним символом кохання та єдності.

Чому весільні рушники – це важливо?

Даний атрибут - це своєрідний оберіг, котрий наділений особливою, навіть дещо магічною, дією. Рушник створений спеціально, щоб оберігати новоспечене подружжя від впливу зовнішніх негативних чинників та подарувати захист майбутнім дітям. Саме тому потрібно ретельно та уважно поставитися до вибору стилістики рушника. Навіть якщо ви ще той скептик.

Обираємо орнамент рушника

Більшість етнографів впевнені у тому, що слово «рушник» має пряме значення від слова від слова «рушати». Тому молодятам, коли стелять рушник, говорять у добрий путь, бажають щасливого сімейного шляху. Скоріше за все, через це він дуже схожий на дорогу своєю формою.

Без рушника не проходило жодне весілля. І дотепер він один з найголовніших атрибутів. На ньому частіше за все зображують рослинні або геометричні орнаменти. Не можна лише зображувати птахів (лебедів і голубів). Адже, як говорить повір’я, пара, котра стане на рушник із таким узором, затопче усе хороше, що було і буде у їхньому житті.

Часто можна помітити, що у церкві пов’язують молодятам руки особливим полотном. Це так званий «союзний» рушник. Це таїнство покликане благословити молодят на вдале сімейне щастя, зміцнити узи, та поєднати молодих в одне ціле. Для таких рушників частіше використовують поєднання білих та червоних кольорів. А для контрасту також додається чорний. Обмежень у виборі візерунка не було, можна використовувати різні орнаменти, картини, додавати написи і побажання.

весільний рушник

Квіткові орнаменти на весільних рушниках означають благополуччя сім'ї і її розквіт, гілки винограду – це оберіг дерева роду, а хміль –несе у собі знак молодості і любові. Незважаючи на орнамент, у ньому завжди повинен бути символ, хрестоподібної форми. Адже, в першу чергу, це унікальний оберіг, а вже тоді атрибут, який благословляє пару на створення сім'ї.

Де купити весільний рушник?

Щоб не помилитися із вибором головного весільного атрибуту, варто перейти у інтернет – магазин Вже-Вже https://vzhe-vzhe.com/dlya-domu/vesilni-rushniki/. Тут зібрані унікальні стилі та оригінальні орнаменти. Якщо ви хвилюєтеся про якість – то вже можемо запевнити вас, що наш товар прослужить вам довгі роки, і ви зможете передати його навіть своїм дітям! Ми вже більше 8 років на ринку та піклуємося про свою репутацію.

Тому, чекаємо на вас щодня і завжди готові допомогти із вибором будь –якого товару.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-08-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1559

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]