Головна » 2019 » Жовтень » 1 » ЦРМ для навчальних закладів – сучасні технології на службі освіти

ЦРМ для навчальних закладів – сучасні технології на службі освіти

ЦРМ для навчальних закладів – сучасні технології на службі освіти

Сучасний світ стрімко розвивається. Новітні технології роблять життя людей і цілих галузей цілком різним, змінюють їх в кращу сторону. Не винятком є і освітня галузь, яка особливо повинна бути локомотивом змін в суспільстві. Адже освітній процес має давати сучасні знання і йти в ногу з прогресом. Саме тому, якщо ви є керівником вищого навчального закладу (ВНЗ), тоді радимо особливо увагу приділити запровадженню сучасних технологій. Мова йде не лише про процес навчання, але також і про управління вашим ВНЗ. Наприклад, вірним рішенням буде використання ЦРМ для навчальних закладів Бітрікс24, детальніше про яку можна дізнатися на порталі bitrix24.ua.

Чому саме цю ЦРМ ми радимо? Відповідь проста — проаналізувавши ринок подібних послуг, ми дійшли висновку, що це оптимальний варіант. Чому саме? Відповідь на це питання спробуємо дати в нашій статті.

ЦРМ Бітрікс24 — максимум можливостей при мінімальних витратах

Оптимізація витрат — важливе питання для українських ВНЗ, незалежно від того, чи це приватні, чи державні навчальні заклади. Саме тому великим плюсом Бітрікс24 є її доступна вартість. У той же час для тих, хто сумнівається в доцільності покупки подібної програми існує можливість розпочати з безкоштовного її використання на пробний період.

Отож, перед покупкою ви самостійно зможете сповна оцінити її доцільність. Адже ця CRM — дійсно зручний комплекс інструментів для всіх у вищому навчальному закладі:

  1. абітурієнти зможуть дізнаватися про всі умови вступу та необхідні документи в онлайн режимі, що значно спростить їм процес вступу до вашого ВНЗ;
  2. студенти завжди будуть в курсі свого графіку та оцінок, матимуть доступ до своєрідної електронної версії залікової книжки та зможуть без проблем відслідковувати свій графік навчання онлайн;
  3. викладачі зможуть бачити оцінки своїх студентів, мати віртуального помічника, який завжди нагадає про сесії та лекції, а також зможуть спілкуватися між собою і ділитися всією необхідною інформацією в онлайн режимі.
  4. керівник ВНЗ зможе без проблем відстежувати ефективність роботи всіх працівників закладу, а також бути спокійним щодо захисту даних — система надійна на всі сто відсотків.

Як бачимо, система буде ефективною і потрібною для всіх, задіяних як в навчальному процесі:

  • викладачі;
  • студенти;
  • керманичі ВНЗ.

Також ЦРМ стане в нагоді і для майбутніх студентів, а значить керівництво закладу може бути спокійним — необхідна кількість студентів завжди буде набрана.

Ілля Абель спеціально для nowyny.com


За матеріалами: Новини сьогодні
01-10-2019
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1499

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]