Головна » 2016 » Лютий » 29 » Делегація Косультаційної Місії Європейського Союзу перебуває на Закарпатті

Делегація Косультаційної Місії Європейського Союзу перебуває на Закарпатті

На Закарпатті з візитом представники Консультаційної Місії Європейського Союзу (КМЄС)  з реформування сектору цивільної безпеки в Україні. У складі делегації – фахівці з питань регіонального співробітництва Удо Мьоллер, Фелікс Гаутч, а також радник з питань стратегічних комунікацій Тійт Матсулевич. Головна мета візиту – дізнатися про загальний стан сектору цивільної безпеки у Закарпатській області, а також визначити потенційні напрямки майбутнього співробітництва.

У понеділок, 29 лютого, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль провів робочу зустріч із фахівцями відділу регіонального співробітництва  КМЄС. Під час зустрічі члени делегації розповіли про основні завдання та напрями роботи Консультативної Місії, питання пов'язані з реформуванням сектору цивільної безпеки, зокрема правоохоронних органів на центральному та регіональному рівнях.

Геннадій Москаль поінформував про політичну та соціально-економічну ситуацію на Закарпатті та в Україні, а також про роботу правоохоронних та силових відомств регіону.

 Також під час зустрічі обговорили загальну ситуацію зі станом безпеки в області та напрямки реформування правоохоронних органів.

 Представники Консультаційної Місії Європейського Союзу перебуватимуть в краї до 4 березня.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1940

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]