Головна » 2017 » Січень » 30 » Дешево орендувати апартаменти - даруємо 20 євро на оренду житла для вашої поїздки

Дешево орендувати апартаменти - даруємо 20 євро на оренду житла для вашої поїздки

Кожного дня сотні тисяч людей мандрують нашою планетою. Адже Земля така чудова і прекрасна, що завжди для себе кожен може знайти щось нове — приємне для його ока — незвіданий край, нову країну і чудові природні дива — гори, моря і пустелі. Серед таких мандрівників чимало і наших співвітчизників з України та земляків із Закарпаття.

В мандрівці дуже часто важливу роль у ваших враженнях від нового міста чи країни відіграє місце проживання. Адже від місця вашого перебування залежить настрій і наявність сил на щоденні походи новими шляхами. Саме тому наша редакція радить Вам зупинятися не тільки в готелях, але і винаймати для себе апартаменти, будинки, котеджі та бунгало. Таке житло подарує Вам море позитивних емоцій, а кухня — дозволить готувати улюблені страви української та закарпатської кухні незалежно від того, де ви зараз перебуваєте. Власне кажучи, напевно, Ви подумаєте — це значно дорожче! А ось і ні! Адже ми радимо Вам шукати собі житло за допомогою кращого світового сервісу, а крім того даримо Вам 20 євро на першу поїздку від суми € 70. Як це працює, - спитаєте Ви? Все просто:

1. Переходите за нашим посиланням https://www.airbnb.ru/c/ea2df7 і реєструєтеся на порталі.
2. Після реєстрації розпочинаєте пошук житла: вказуєте місто і дату перебування.
3. Порада: від періоду перебування залежать знижки — від кількох днів до місяця.
4. Якщо Ви обрали помешкання, але ціна навіть зі знижкою Вас не влаштовує, не сумуйте — пишіть власнику помешкання і просіть потрібну знижку. Не знаєте мови — теж не біда, бо Вам завжди допоможе Гугл-перекладач:)

Отож, після того, як Ви забронювали житло і отримали підтвердження, можна повністю сконцентруватися на прокладанні маршруту — що побачити в новому місті, який заклад відвідати, в якому ресторані повечеряти і так далі. Ми ж у свою чергу бажаємо Вам приємної подорожі і неймовірних вражень від нових місць.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-01-2017
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 15710

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]