Головна » 2021 » Травень » 25 » Для чого використовують кульки з логотипами

Для чого використовують кульки з логотипами

надувні кульки свято

Людям, яким доручають організувати корпоративне свято, завжди потрібно викладатися на сто відсотків. Вони отримують величезний кредит довіри, тому не можна підвести колектив. Потрібно відповідально поставитися до вибору меню та прикрашання залу. Чудовим елементом декору стануть яскраві та стильні кульки з логотипом замовити друк у Львові яких не викликає жодних труднощів.

Такі вироби із емблемою фірми допоможуть створити урочисту атмосферу та підкреслять привід для святкування. Вони також виступають у ролі оригінальної фотозони, на тлі якої всі охочі можуть зробити собі знімок на пам’ять. Якщо у вас обмежений бюджет, не хвилюйтеся ― ціна на друк на кульках Аероманія доступна кожному.

Для корпоративу чудово підійдуть глянцеві кульки наповнені гелієм. Їх можна прикріпити до спеціальних тримачів у залі або ж просто пустити витати під стелю. Вони також можуть бути зв’язаними по кілька штук, або ж літати в повітрі по одній. Зазвичай для святкування ювілеїв фірми вибирають кульки золотого і срібного кольорів, що допомагає створити урочисту атмосферу. Такі вироби точно сподобаються членам колективу та залишать приємні спогади на довго.

Кульки з логотипом компанії можуть стати не тільки прикрасою для свята. Дуже часто успішні бренди влаштовують промо акції та роздають такі повітряні вироби замість листівок на вулицях. Маркетологи вважають, що дана реклама значно ефективніша від паперової: погодьтесь, ви швидше візьмете додому кульку, ніж флаєр. Крім того, вдома вона весь час буде перед очима, що сприятиме запам'ятовуванню бренду. В результаті, у фірми з'являється величезна кількість потенційних клієнтів. Хоча повітряні кульки точно помітять всі перехожі, інформація, яка буде на них розміщеною, не сприйматиметься як щось нав’язливе.

Також важливу роль у подібній рекламній кампанії відіграє поєднання кольорів. Напис та логотип повинні бути надруковані темною фарбою, яку добре буде видно на тлі кульки. Найчастіше використовують такі сполучення барв:

  1. Класичний ― білий фон та чорний напис.

  2. Світло-бузковий фон та фіолетовий напис.

  3. Жовте тло та темно-зелений напис.

  4. Оранжевий фон та червоний напис.

  5. Кольори вашого бренду.

  6. Золотий фон та чорний напис.

  7. Блакитний фон та фіолетовий напис.

  8. Рожевий фон та сірий напис.

Вибір кольорів залежить від сфери діяльності фірми. Наприклад, для компаній, які спеціалізуються на продажу техніки, підходить поєднання чорного та білого, для тих, які пропонують доставку їжі ― помаранчевого та червоного.

Кульки з логотипом фірми це універсальні вироби, які можна застосувати у безлічі ситуацій. Їх часто розміщують в офісі, використовують як рекламний елемент, прикрашають ними вхід у приміщення компанії, зал для проведення корпоративу чи стенд фірми на виставці. Можна сміливо стверджувати, що такі повітряні вироби привернуть увагу простих перехожих чи потенційних клієнтів. Замовити кульки з логотипом означає зробити вигідну інвестицію.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-05-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1581

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]