Головна » 2015 » Грудень » 9 » Для поїздки Кличка в Ужгород спеціально замовили чартер вартістю 12-18 тисяч доларів

Для поїздки Кличка в Ужгород спеціально замовили чартер вартістю 12-18 тисяч доларів

Мер Києва Віталій Кличко минулих вихідних черговий раз відзначив перемогу на виборах, вирушивши з однопартійцями на шашлики в Закарпаття.

Серед учасників поїздки — нардепи Марія Матіос, Наталія Новак, Віктор Чумак, Оксана Продан, а також начальник департаменту благоустрою Дмитро Білоцерковець.

Нардепи захопили з собою співачку Джамалу в якості розваги під час застілля. Як розповіли співробітники готельного комплексу “Воєводино”, де відпочивала компанія, номери тут коштують від 1500 до 17 000 грн, будиночки — від 1400 гривень.

Тут є спа-центр, комплекс саун з чанами під відкритим небом, також можна покататися на конях і половити форель, яку відразу ж підсмажать в ресторані.

При цьому нардеп Наталія Новак розповіла журналістам, що поїздка була робочою. “Це була запланована поїздка з перевіркою мажоритарного округу. Просто її відклали і поїхали після виборів.

Єдине — увечері після роботи була дружня зустріч депутатів. Так, посиділи в ресторані. Джамала співала багато різних пісень”, — розповіла Новак. “Вишуканостей на столі не було. Можна сказати, що вийшли виїзні шашлики”, — розповів ще один з учасників поїздки.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
09-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1962

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]