Головна » 2021 » Липень » 11 » Для прогулів школярі у Великій Британії за допомогою Coca-Cola підроблюють тести на Covid-19

Для прогулів школярі у Великій Британії за допомогою Coca-Cola підроблюють тести на Covid-19

британія Coca-Cola підробка тест Covid-19

Яким чином учням вдавалось досягти позитивного результату тесту з'ясував професор хімії з Університету Халла  Марк Лорч(Велика Британія).

Для досліду він взяв  пляшку з колою та апельсиновим соком, тоді  капнув декілька крапель на два експрес-тести.  На обох відразу  з'явилися дві смужки. Таким чином, результат був позитивним.

Професор заявляє, що скоріше за все, напої містять дещо кисле. що й спричинило підтвердження тесту.  Наприклад, лимонна кислота у помаранчевому соку, фосфорна - в Кока-колі й яблучна - в яблучному соку підвищують рН цих напоїв до 2,5-4.  Це жорсткі умови для антитіл, які еволюціонували в крові з майже нейтральним рН приблизно 7,4. Якщо йде підтримка  рівня кислотності для антитіл, тоді й  тест працює правильно.

Коли науковець промив тест від слідів напоїв спеціальним розчином, то тест показав негативний результат:

"Діти, я аплодую вашій винахідливості, але тепер, коли я розкрив ваші хитрощі, я пропоную вам розробити декілька експериментів, щоби перевірити мою гіпотезу. Можливо, ми зможемо оприлюднити ваші результати у рецензованому журналі".


За матеріалами: Новини сьогодні
11-07-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1425

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]