Головна » 2014 » Грудень » 27 » Для української армії розробили новітні броньовані «швидкі»

Для української армії розробили новітні броньовані «швидкі»

На держпідприємстві «Миколаївський бронетанковий завод» для потреб Збройних сил України розробили новітні броньовані машини швидкої допомоги. Про це під час брифінгу повідомив речник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко, передають http://nowyny.com/.

«Парк Збройних сил України поповнюються сучасною військовою бронетехнікою. За дорученням президента ДП «Миколаївський бронетанковий завод» за останні півроку відновив кілька десятків бойових машин для української армії. Це підприємство спеціалізується на виготовленні та модернізації броньованої колісної техніки. Також на підприємстві для потреб ЗСУ розробили новітні броньовані машини швидкої допомоги «Святий Миколай», – розповів він.

Також він повідомив, що вчора, 26 грудня, співробітники контррозвідки СБУ отримали від волонтерів автомобіль УАЗ військової моделі лімітованого випуску. Автомобіль був переданий приватним підприємцем з Полтавщини. Волонтери відремонтували авто з урахуванням специфіки застосування машини для потреб контррозвідників у зоні АТО.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
27-12-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11255

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]