Головна » 2018 » Червень » 21 » Для відновлення Боржавської вузькоколійки на Закарпатті триває збір коштів

Для відновлення Боржавської вузькоколійки на Закарпатті триває збір коштів

На Закарпатті триває збір коштів для відновлення Боржавської вузькоколійки

Голова Закарпатської облдержадміністрації особисто перерахував на рахунок благодійного фонду «Відновлення Боржавської вузькоколійки» 25 тисяч гривень

– Ці гроші підуть на купівлю двох пасажирських вагонів і паровоза, які будуть відреставровані в Румунії, доставлені на Закарпаття й передані на баланс «Укрзалізниці», – заявляє Геннадій Москаль. – До речі, сума в 25 тисяч гривень не підлягає декларуванню. Принагідно закликаю всіх, кому не байдужа доля «Анці Кушницької» (так у народі називають Боржавську вузькоколійку), долучитися до її відновлення й перерахувати певну суму на рахунок благодійного фонду. Імена спонсорів з їх дозволу ми періодично будемо оприлюднювати в ЗМІ.

Нагадаємо, що на початку червня Г.Москаль здійснив робочу поїздку в Румунію й зустрівся з власником залізничного депо, котрий реставрує ретро-паровози та вагони до них. Голова ОДА замовив відреставрувати для Боржавської вузькоколійки два старі пасажирські вагони і один паровоз із заміною колісних пар під потрібні розміри. Оскільки державні структури не можуть фінансувати реставрацію й купівлю паровоза з вагонами, для реалізації проекту відкрито благодійний фонд під назвою «Відновлення Боржавської вузькоколійки».

Реквізити фонду надаються нижче:

Ощадний банк України

р/р 26 00 50 00 64 85 52,

МФО 312 356, код 42 22 75 73

Благодійний фонд «Відновлення Боржавської вузькоколійки»


За матеріалами: Новини сьогодні
21-06-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1669

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]