Головна » 2021 » Жовтень » 8 » Дмитро Разумков прокоментував можливі причини загибелі екс-Слуги народу - смерть нардепа Полякова. ВІДЕО

Дмитро Разумков прокоментував можливі причини загибелі екс-Слуги народу - смерть нардепа Полякова. ВІДЕО

Народного депутата Антона Полякова 8 жовтня знайшли мертвим в таксі. Журналіст ASPI news запитав у Дмитра Разумкова, що могло стати причиною смерті політика.
 
Ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков першим повідомив про смерть Полякова, але в кулуарах парламенту не став говорити, звідки у нього з'явилася ця інформація. Разумков висловив побажання, щоб найближчим часом оприлюднили реальну версію подій, яка підтверджувалася б фактами, а не чутками.

"Багато версій починає гуляти. Дуже хотілося б, щоб ми найближчим часом отримали реальну версію, яка підтверджувалася б не чутками, а фактами. За станом здоров'я - за станом здоров'я. Якщо щось інше - суспільство і політикум повинні про це знати. В цілому слів немає - молода людина, яка була повна сил. Давайте почекаємо хоча б попередніх результатів слідства. Хотілося б, щоб хороший слідчий займався цим питанням", - наголосив Разумков.

Зазначимо, що за попередніми даними, народний депутат Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За результатами розтину, смерть народного депутата України настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, в ніч на 8 жовтня 2021 року народного депутата виявили у непритомному стані на задньому сидінні автомобіля таксі, який зупинили працівники патрульної поліції через порушення ПДР. За словами водія таксі, за кілька хвилин до того, пасажир сів в машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі, після чого останньому стало зле та почалася нудота. Працівники поліції викликали швидку допомогу, проте проведені ними реанімаційні заходи результату не дали, чоловік помер.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-10-2021
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1781

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]