Головна » 2017 » Серпень » 11 » До Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного пропонують вступити закарпатцям

До Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного пропонують вступити закарпатцям

  Закарпатцям пропонують вступити до Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного.

Продовжено терміни вступної компанії до Національна академія Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного (м. Львів).

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки № 637 від 24.04.2017 року “Про затвердження Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2017 році” у Правила прийому до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у 2017 році внесені зміни, повідомила «Карпатському об’єктиву» група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК.

Відповідно пункту 6.1. розділу VI Правил прийому до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у 2017 році зі змінами, для осіб, зареєстрованих у сільських населених пунктах, які здобули повну загальну середню освіту у навчальних закладах, що знаходяться на території населених пунктів сільської місцевості, у рік вступу, конкурсний бал множиться на коефіцієнт 1,02.

Документом, який підтверджує право вступника на користування сільським коефіцієнтом є Довідка про реєстрацію місця проживання особи, відповідно до 13 Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 року № 207 (зразок додається).

За детальною інформацією звертатись до своїх районних (міських) військових комісаріатів та за телефоном: 0312 2-06-73 (з’єднати з відділом комплектування).


За матеріалами: Новини сьогодні
11-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1776

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]