Головна » 2012 » Вересень » 10 » Довгожителька з Виноградівщини відсвяткувала 100-ліття

Довгожителька з Виноградівщини відсвяткувала 100-ліття


Жити потрібно в любові до Господа, в гармонії із собою та оточуючими – рецепт довголіття 100-літньої ювілярки з Гуді Виноградівського району.

Ганні Іванівні Діміцкі пощастило дожити до 100-річчя. Жінка – багатодітна мати, яка народила і виростила шістьох дітей (на жаль, троє з них відійшли у вічність). Доля не раз випробовувала її на міцність. 

Сім’я жила досить бідно. Щоб прогодувати дітей, жінка ходила для підзаробітку до Румунії, а як підросли, об’їздила майже всю Прибалтику. Та старенька не скаржиться на життя, не втрачає оптимізму й зараз, хоча, на жаль, сили не ті і обходитися без сторонньої допомоги не може. Доглядати Ганну Іванівну є кому. Зараз живе з дочкою Йоланою, яка робить все, щоб матуся почувалася добре. Каже, що іноді пам’ять стареньку підводить, але молитви вона знає й досі. Рецепт довголіття її дуже простий – жити потрібно в любові до Господа, в гармонії із собою та оточуючими. 

До великого роду ювілярки нині належать троє дітей – син Іван, доньки Йолана та Маргарита, чотирнадцять онуків, вісімнадцять правнуків та троє праправнуків. Всі вони зібралися недільного дня, аби привітати найріднішу людину, побажати їй многая літ. 

До ювілярки завітали перший заступник голови ОДА, кандидат у депутати Верховної ради України Іван Бушко, голова районної державної адміністрації Тетяна Граб, депутат обласної ради Карло Резеш, численні родичі та друзі. З нагоди дня народження Ганні Іванівні урочисто вручено вітальну листівку від Президента України Віктора Януковича, в якій – уклін за нелегкий життєвий шлях та багаторічну віддану працю. Квіти та цінний подарунок з побажаннями міцного здоров’я та сімейного благополуччя ювілярці вручила Тетяна Граб, - повідомили у «Новинах Виноградівщини».



За матеріалами: Новини сьогодні
10-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12708

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]