Головна » 2012 » Серпень » 8 » ДТП на Хустщині намагалися перевести в політичну площину

ДТП на Хустщині намагалися перевести в політичну площину


На редакційну пошту Голосу Карпат надійшов лист від сім’ї Герасим з Горінчева Хустського району. Автори повідомлення занепокоєні політичним підтекстом, який з’явився в інформації про подробиці ДТП на Хустщині. Подаємо текст листа.

Нещодавно на автомобільній дорозі Долина–Хуст у селі Березово Хустського району сталося ДТП з маршрутним автобусом Львів-Тячів, в якому постраждало майже 50 наших громадян, біля двадцяти, в тому числі і ми з родиною, опинилися на лікарняних ліжках з важкими травмами.

          На днях, виписавшись з лікарні почув від односельців, що  ця страшна  подія почала обростати різного роду нісенітницями, які носять провокативний характер. Як людина, що постраждала у цьому ДТП разом з жінкою, дітьми і родиною, отримавши важкі травми, провівши кілька тижнів в реанімаційному відділенні Хустської райлікарні, маю право висловити своє занепокоєння з цього приводу, оскільки робити на людському горі велику політику не припустимо.                                                                                                       

         Так, одна з кишенькових політичних сил, маючи намір дискредитувати майбутнього конкурента на виборах, через слабку підтримку у людей, вирішила зайнятися провокативною роботою, запустивши слухи щодо причетності до аварії обласного депутата Деркача Степана Тиберійовича. Я твердо заявляю про те, що це чистої води наклепницька й провокативна інформація, яка була запущена з метою очорнити чесне ім'я нашого земляка, який почувши про трагедію дійсно поспішив допомогти потерпілим, знаючи, на відміну від провокаторів, як непросто лікуватись звичайним людям у наш час. Під моїми словами готові підписатися десятки постраждалих.

         Хочу наголосити на тому, що Степан Деркач, почувши про аварію, разом із головою райдержадміністрації М.Горба відвідали нас у лікарні й надали матеріальну  допомогу на лікування. Велике спасибі тобі, Степане, за підтримку й турботу, яку  проявив до нас у нашій біді, разом з чудовими спеціалістами-лікарями,медсестрами. .                                                                                               Хай Бог благословляє і береже Вас  повсякчас!

 

Сім'я Герасим, с.Горінчево



За матеріалами: Новини сьогодні
08-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 13059

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]