Головна » 2019 » Березень » 28 » Економіка України за прем'єрства "пані Кризи" впала сильніше, ніж під час війни - Порошенко

Економіка України за прем'єрства "пані Кризи" впала сильніше, ніж під час війни - Порошенко

  За прем'єрства "пані Кризи" економіка України впала сильніше, ніж під час війни - Порошенко

За прем’єрства Юлії Тимошенко економіка України впала сильніше, ніж під час війни 2014-2015 років.

Про це заявив президент України Петро Порошенко у Львові.

"Перші паростки підвищення рівня життя можуть витоптати популістськими експериментами. Адже, ви пам’ятаєте, "пані криза", яка втретє вже кандидує на президента, вже не один раз була при владі. Згадайте 2005 рік. То цукор зник, як вона зайнялася цукром. То, як вона проїжджаючи заправку, помітила і вирішила врегулювати ціни на бензин – бензин висох. То м'ясо пропало. Освіжіть в пам’яті 2009 рік: в мирний час в Україні економіка впала сильніше, ніж під час війни 14-15 років, а прем’єрка те тільки й робила, на жаль, що чубилася з президентом. А наслідки кабальних газових угод з Кремлем чи бездумні запозичення зовнішні, які ми зараз розсьорбуємо і по сей день? От так Вона працювала", - сказав президент.

"І невже ми допустимо, щоб проводились знову експерименти над країною? Відкат назад, дорогі друзі, все ще можливий і в гуманітарній політиці, і в захисті нашої мови, нашої історії. І щоб загубити квітку, не обов’язково її зрізати. Достатньо перестати її поливати, не дати води", - додав він.

Раніше Юрій Луценко повідомляв, що замовником підкупу кандидата в президенти Юрія Тимошенка є ймовірно народний депутат від "Батьківщини" Валерій Дубіль.

Нагадаємо, правоохоронці затримали голову однієї з політичних партій безпосередньо під час надання одному з народних депутатів України та кандидату в президенти грошових коштів за відмову останнього від участі у виборах.

Раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомляв, що правоохоронці затримали двох осіб, які намагалась вручити 5 мільйонів гривень кандидату в президенти Юрію Тимошенку.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1667

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]