Головна » 2012 » Жовтень » 20 » Експерти: Закарпатцям пропонують гроші як за голос, так і за те, аби сиділи вдома. ВІДЕО

Експерти: Закарпатцям пропонують гроші як за голос, так і за те, аби сиділи вдома. ВІДЕО

У Комітеті виборців України та «Опорі» звертають увагу на стрімке збільшення передвиборчих брудних технологій, які ряд кандидатів у народні депутати України використовують проти своїх опонентів і конкурентів.

Зокрема експерти розповіли про підкуп виборців – технологію, яку зараз активно використовують окремі кандидати та політичні сили.

«Про це пишуть у соціальних мережах, а на гарячу лінію КВУ надходили дзвінки від підприємців з ринку Краснодонців про те, що з ними проводили роз'яснювальну роботу, за кого слід голосувати», - зазначив на прес-конференції представник КВУ Андрій Ребрик.

За словами експертів, людям пропонують гроші як за те, щоб вони голосували за певного кандидата, так і за те, щоб вони просто не приходили на виборчу дільницю у день голосування. Рекомендацією КВУ є негайно викликати у таких випадках міліцію – адже підкуп є кримінальним злочином і ті, хто розносять гроші для підкупу є злочинцями. Дзвонити рекомендують на гарячу лінію «102», адже там усі дзвінки записуються на магнітофон та ігнорувати їх неможливо – міліція зобов’язана реагувати.



За матеріалами: Новини сьогодні
20-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11589

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]