Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Філію комерційного банку на Закарпатті пограбували серед білого дня

Філію комерційного банку на Закарпатті пограбували серед білого дня

Зухвалий злочин стався зранку 28 жовтня у смт.Великий Березний на Закарпатті. Близько 11.15 невідомий зловмисник, озброєний газовим пістолетом, пограбував місцеву філію одного з комерційних банків.

Це банківське відділення знаходиться в людному місці – на вулиці Шевченка в центрі В.Березного, в адмінбудівлі місцевої податкової служби. Близько 11.15 сюди зайшов через «чорний вхід» невідомий чоловік, обличчя якого прикривав капюшон. На той момент у невеличкому приміщенні банку знаходилися дві жінки-відвідувачки й касирка. Побачивши їх, нападник вийшов, надягнув на обличчя маску й повернувся в приміщення, взявши у заручники згаданих молодих відвідувачок.

Бандит зажадав від касирки гроші, а коли та спершу не хотіла їх йому віддавати, навів на неї пістолет. Як опісля з′ясується, зброя була газовою. Перелякана касирка склала в кульок, який кинув їй нападник, гроші в сумі близько шести тисяч гривень.

На той момент до приміщення спробував зайти чоловік-відвідувач, але бандит навів на нього через скляні двері пістолет, людина злякалася й покинула приміщення. На вулиці цей чоловік повідомив про озброєного нападника в масці в міліцію.

Далі події розгорталися таким чином. Нападник спробував втекти з приміщення, але в коридорі його перестріли інші відвідувачі. Бандит вистрелив для остраху з газового пістолета в повітря й зник під час переполоху з місця пригоди.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Як повідомляє начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей, пістолет у нападника був газовий. Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань як розбійний напад, нападника розшукують. Міліція просить зголоситися свідків даного зухвалого злочину, конфіденційність гарантується, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

За матеріалами: Новини сьогодні
28-10-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11376

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]