Головна » 2022 » Листопад » 13 » Фотовиставка "Наступна станція: Україна" про життя українців під час війни проходить у берлінській підземці

Фотовиставка "Наступна станція: Україна" про життя українців під час війни проходить у берлінській підземці

 

У Берліні у підземці проходить фотовиставка "Наступна станція: Україна". На ній показують фотографії київського та харківського метрополітену, коли там ховалися українці під час російських обстрілів.

Про це повідомляє неурядова журналістська організація n-ost, яка й організувала фотовиставку.

"Наша мета – інформувати людей і пов’язувати берлінців з реальністю України. Це не кампанія, це наша спроба знайти інше середовище для журналістики та документальної фотографії", — кажуть в організації.

Жителі Берліна зможуть побачити життя звичайних людей, які ховаються у метро, намагаючись вести там своє повсякденне життя, зазначають організатори.

"Це сім’ї, які живуть у вагонах, діти та домашні тварини, які граються на платформах, літні люди, які постійно сидять під землею, бо їм важче пересуватися, і музиканти, які влаштовують концерт на одній зі станцій", — додали вони.

Фотовиставка проходить з 11 по 24 листопада. Фото розміщені на білбордах трьох станцій берлінського метро. Світлини були створені українськими та міжнародними фотографами, серед них Максим Дондюк, Сергій Коровайний, Єнджей Новіцький та інші.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-11-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1431

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]