Головна » 2021 » Грудень » 30 » Функціональні квартири в ЖК Паркові Озера 2

Функціональні квартири в ЖК Паркові Озера 2

Функціональні квартири в ЖК Паркові Озера 2

Під час вибору квартири для покупки важливо враховувати багато нюансів. Серед них – функціональність. Так, однотипні планування поступово відходять у минуле. На зміну їм все більше забудовників пропонують функціональні рішення та дизайнерські проєкти.

Одним із таких девелоперів є Інтергал-Буд. У житловому комплексі Паркові Озера 2 від забудовника можна купити квартиру з ремонтом. Він відрізняється унікальністю та зручністю. Переваги такої квартири з дизайнерським ремонтом очевидні: ви зможете зберегти свої сили та фінанси та отримати завершений проєкт.

Планування та дизайн квартир

ЖК Паркові Озера 2 пропонує покупцям зручні сучасні планування з кухнею-студією. Також безліч планувань передбачають гардеробну. Усі квартири мають або простору відкриту терасу, або лоджію.

У житловому комплексі можна придбати житло з євроремонтом. Інтер'єр старанно продумує дизайнер. Дизайнерський ремонт у ЖК Паркові Озера 2 – це практична лаконічність із яскравими деталями.

Забудовник використовує під час ремонту у квартирах якісні матеріали, щоб вони вам довго служили. Ванну повністю обладнають всією необхідною технікою, а також:

  • рушникосушителем;
  • дзеркалом з LED-підсвічуванням;
  • бойлером.

У кухні встановлюється керамічна плитка та клеяться шпалери під фарбу. Для обробки підлоги використовують ламінат 32 класу. У квартирі встановлюють міжкімнатні двері, розроблені на замовлення девелопера. Перед здачею проєкту ви можете відвідати готову квартиру та все перевірити.

Про ЖК Паркові Озера 2

Новобудови Паркові Озера 2 – це оптимальне місце для життя у місті, оскільки комплекс має такі плюси:

  1. Комфортне розташування. ЖК розміщений у Дніпровському районі за 30 хвилин їзди від центру столиці.
  2. Розвинута інфраструктура. На перших поверхах новобудови передбачено відкриття комерційних приміщень (магазини, кафе, салони краси, аптеки та інші необхідні заклади). Поряд з комплексом – декілька шкіл, дитячих садків та медичних закладів. Також на території комплексу збудують новий дитсадок.
  3. Відмінна транспортна розв'язка. До станції метро «Дарниця» 20 хвилин пішки. Також неподалік є зупинка, з якої зручно дістатися різними видами наземного транспорту до будь-якої точки міста.
  4. Парк поруч. У парку Перемога розміщено безліч атракціонів, ресторанів, дитячих та спортивних майданчиків для розваг всією сім'єю. Також у парку є мальовниче Озеро.
  5. Надійний забудовник. Компанія, що будує ЖК, Інтергал-Буд – відповідальний девелопер. Забудовник на ринку нерухомості вже майже два десятиліття. Компанія будує комфортне продумане житло у різних українських містах, зокрема у Житомирі, Львові, Одесі. Декілька років поспіль Інтергал-Буд утримує лідерські позиції в галузі будівництва.

Щоб дізнатися додаткову інформацію про ЖК Паркові Озера 2 від забудовника Інтергал-Буд, звертайтесь до відділу продажу: 

м. Київ, вул. Воскресенська, 16

Графік роботи: пн-пт: 09:00-19:00, сб-нд: 10:00-17:00. 

+38 (044) 344-80-31

sales@parkovyozera.com.ua


За матеріалами: Новини сьогодні
30-12-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 19349

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]