Головна » 2015 » Лютий » 21 » "Гайдамаки" спільно з газетою "День" презентують новий проект до Дня Героїв Небесної Сотні. ВІДЕО

"Гайдамаки" спільно з газетою "День" презентують новий проект до Дня Героїв Небесної Сотні. ВІДЕО

Гурт "Гайдамаки" спільно з газетою "День" планують реалізувати новий проект.

20 лютого 2015 року до Дня Героїв Небесної Сотні газета "День" випускає спеціальний тираж у кількості 4000 примірників, присвячений річниці кривавого розстрілу на Майдані.

До кожного примірника газети буде додано максі-сингл гурту "Гайдамаки" з піснями з нового альбому "УКРОП" на тему Майдану та війни на сході України.

Музична добірка включатиме в себе такі пісні "Гайдамаків", як "Дерев'яні Щити", "Укроп", "Аркана!" та інші.

Крім того, "Гайдамаки" готуються до презентації нового альбому під назвою "УКРОП" та грандіозного концерту з неймовірним звуком та світлом, який відбудеться 16 квітня у київському клубі Sentrum.

На новій платівці можна буде почути багато цікавого матеріалу, такого як обробки народних пісень, класичний танцювальний Аркан, за участі Богдана Кутєпова та Василя Геккера, "Їхав козак на війноньку", старовинну козацьку "Ой, віє ж вітер", і вже відомі хіти, як-от "Дерев'яні Щити", популярний сингл "Укроп", написаний на слова українського військовослужбовця Олександра Ткачука, та за участі відомого журналіста, вже згаданого Богдана Кутєпова, лірично-летюча "Співай, соловей" тощо.

Відтак публіка отримує незвичайну вибухову суміш, яку без перебільшення можна назвати "свіжим вітром" в українській рок-музиці.

Нагадаємо, пісню "Укроп" презентували в грудні 2014 року. Автор тексту і режисер – військовослужбовець із зони АТО, лейтенант Олександр Ткачук. Український рок-гурт "Гайдамаки" створив енергетичну і позитивну музику в жанрі рок-фольк.

За словами автора, "Укроп" розшифровується як український опір і стосується кожного українця.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-02-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1952

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]