Головна » 2013 » Травень » 29 » Гарно відпочити в санаторії "Східниця" допоможе сайт taor.com.ua

Гарно відпочити в санаторії "Східниця" допоможе сайт taor.com.ua

У липні в Нетанії, Тель-Авіві і Хайфі пройдуть творчі вечори Ігоря Губермана, приурочені до презентації його нової книги "Гарики з Єрусалиму", вперше виданої на двох мовах: російській та івриті. У той же час, якщо ви хочете в ці літні дні насолоджуватися гарним відпочинком, тоді вам допоможе сайт taor.com.ua/healing і санаторій "Східниця", в якому ви можете гарно відпочити з його допомогою.

У той же час унікальний переклад Міхаеля Ріскіна, який супроводжується ілюстраціями художника Вольфа Бульби, зробив книгу одним з найбільш незвичайних видань "гаріків". Нову книгу вже представляли на міжнародному книжковому ярмарку в Москві, де вона отримала безліч позитивних відгуків.

У програмі творчого вечора прозвучать кращі "гаріки", а також різноманітні життєві історії у виконанні самого Ігоря Губермана. У творчих вечорах також бере участь перекладач книги на іврит Міхаель Ріскін.

Вже понад двадцять років Ігор Губерман з успіхом їздить по "російськомовному світу" і з легкістю ділиться своїми "гаріками". Багато років він "розкидав" їх навколо себе, дарував і близьким, і напівзнайомим людям. Гра ця, однак, виявилася далеко не безпечною. Не будучи ніде надрукованими, його вірші розліталися по світу в списках і усно.

Гостра і нещадна політична сатира рядків, які легко запам'ятовуються, не могла не звернути на себе пильну увагу "літературознавців у цивільному". У 70-ті роки Губермана не оминули дисидентські настрої. Він був засуджений на п'ять років таборів. В умовах тотальної несвободи Губерман ухитрився написати десятки нових "гаріків" і зібрати матеріал для автобіографічної книги "Прогулянки навколо барака".


За матеріалами: Новини сьогодні
29-05-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11744

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]