Головна » 2024 » Травень » 23 » Головнокомандувач ЗСУ привітав морпіхів: Ви ті, хто першими йдуть у бій

Головнокомандувач ЗСУ привітав морпіхів: Ви ті, хто першими йдуть у бій

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у День морської піхоти України привітав військовослужбовців і подякував їм за надійність і вірність. Про це написав Головнокомандувач ЗСУ.

"Сьогодні українські морські піхотинці відзначають своє професійне свято у запеклих боях з російськими окупантами на найскладніших ділянках фронту, проявляючи справжній героїзм і стійкість. Ви щодня демонструєте непохитну відданість своїй країні та своєму народові", — зазначив він.

За словами генерал-полковника Олександра Сирського, щохвилини в жорстких боях воїни-морпіхи стверджують гасло "Вірний завжди!".

"Вірний своїй країні, вірний своєму народові, вірний бойовому побратиму. Тисячі знищених підрозділами морської піхоти загарбників – найкраще тому свідчення. Ви не тільки захищаєте нашу землю, але й демонструєте світові, що Україна — непереможна. Ваша мужність і професіоналізм викликають гордість і вдячність у серцях кожного українця. Ви – ті, хто першими йдуть у бій, хто зупиняє ворога і дає нам надію на мирне майбутнє", — наголосив він.

Головнокомандувач ЗСУ вшанував пам’ять воїнів-морпіхів, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України.

Також він подякував кожному воїну-морпіху за надійність і вірність Україні.

"Ваш незламний та непереможний бойовий дух, мужність і професіоналізм є запорукою нашої Перемоги", — зазначив Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-05-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1557

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]