Головна » 2014 » Квітень » 11 » ГПУ: Причетність снайперів УДО до розстрілів на Майдані ще перевіряється

ГПУ: Причетність снайперів УДО до розстрілів на Майдані ще перевіряється

Снайпери Управління державної охорони не брали участі в розстрілах людей, але перебували в місці, де здійснювалися ці злочини.

Про це заявляє заступник генерального прокурора Олексій Баганець.

«Ми перевірили не до кінця можливу причетність до розстрілу людей спеціальних підрозділів Управління державної охорони, їхніх снайперських пар, які є висококласними фахівцями в стрільбі. Ми зараз перевіряємо», – розповів О. Баганець в інтерв’ю агентству Інтерфакс-Україна у п’ятницю.

Він наголосив, що на 80% слідчим шляхом уже проведено таку перевірку, і «їхню (співробітників УДО) причетність до розстрілу людей не доведено».

Водночас, як зазначив заступник генпрокурора, слідство довело, що снайпери УДО перебували в районі вул. Інститутської, в тому місці, де розстрілювали людей.

«Ми не довели, що саме вони стріляли, тому що не знайшли на місці подій гільз і куль від спеціальної зброї, яка перебуває на озброєнні снайперів УДО», – пояснив О. Баганець.

Він також додав, що брак доказів причетності співробітників УДО до розстрілів на Майдані обумовлений дислокацією снайперів УДО.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-04-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11318

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]